Az mitöl van, hogy egyes embereknek ilyen álluk van?
2011. márc. 3. 20:03
1/13 anonim válasza:
nemtudom de nekem is ilyen van és UTÁLOM! :(
2/13 anonim válasza:
se@@áll Jáksónak is ilyen van
3/13 anonim válasza:
Nekem is van egy kis állgödröm. :) Apumtól örököltem, de nem annyira erőteljes mint a képeken látható személyeknek.
25N
4/13 anonim válasza:
Nem tudom, de szörnyen néz ki. xD
5/13 anonim válasza:
Én punciállnak hívom, nekem (lány) egy kicsit ilyen, tesómnak (fiú) nagyon, de ő eltakarja kisebb szakállal.:)
Amúgy nem tudom mi határozza meg, hogy ilyen legyen...
6/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az születésnél, vagy a megszületést követő néhány napban erősebben megnyomódott a még gyenge állcsúcs és azért nem tudott kifejlődni rendesen.
7/13 anonim válasza:
Utolsó ennél nagyobb baromságot még nem hallottam! És akinek nevetőgödre van vagy popsi orra? Ez bizony genetika. Ha állgödörrel születik egy baba és nincs a családban ilyen akkor bizony félrelépett az anyuka.
8/13 anonim válasza:
Kistesómnak is ilyen,ő örökölte.Gondolom ők is...
9/13 anonim válasza:
Ööröklődő, a családban elég gyakori, néha nekem is ilyen "s*ggállam" van.
10/13 anonim válasza:
Utolsó:
"néha nekem is ilyen "s*ggállam" van." Miért, máskor nincs? :D
Hmm, anyám nem lépett félre, mégsincs senkinek ilyen álla a családból, csak nekem.
De én szeretem, szerintem ettől lesz karaktere az arcomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!