Hogy lehet valaki ilyen természetesen gyönyörű?
http://www.youtube.com/watch?v=1i0wQQV7H_g&feature=related
haja..arca..hangja...TÖKÉLETES!miért nem ilyen minden lány?
ilyen pulcsit nem tudjátok hol lehet kapni?
Szerintem semmmi extra ez a csaj (KÜLSŐRE). Szép a bőre, de ennyi.. a Haja kócos hatású, nem túl fényes, a szemét meg alig lehet látni... Vannak nála 1000x bájosabb, érzékibb csajok, akik természetesek. Ez a csaj is egy erős átlag.
Egyetértve egy másik hozzászólóval: Én sem adnám oda a mediterrán külsőmet az övéért.
http://www.youtube.com/watch?v=BsYmwjTh7ig
Az ő hangja speciel százszor jobb. Sőt. Az általad linkelt lányzóé egyáltalán nem tetszik.:S
Szerintem nem annyira tökéletes.Szerintem én szebb vagyok nála,bár hangcsere esetén nem tiltakoznék.De inkább vagyok gitáros mint énekes csaj,mert nem sok leányzó szaladgál úgy mint én villany és basszus gitárral:)
Különlegesebbnek érzem magam nála.
jajj... hirtelen mindenki de gyönyörű lett.
Nagyon irigylem azokat a kommentelőket, akik szebbek/okosabbak/tehetségesebbek nála.
meg hogy ez a csaj erős átlag. Mi van??? én is láttam már szebbet, de ez a csaj akkor is 10ezer milliószor szebb az átlagnál.főleg itt Mo-n.
ha tényleg olyan szépek vagytok,mint aminek mondjátok magatok, akkor bocsi..
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:57
Nem kell ahhoz tündöklően szépnek lenni, hogy ez a lány ne tűnjön föl az ember mellett. Én komolyan mondom sírva fakadnék, ha így néznék ki. Úgy látszik, hogy a primitív, csökött agyad képtelen feldolgozni, hogy az emberek többségének(hála az égnek) a szépség közel sem itt kezdődik, de ettől függetlenül tiszteletben tarthatnád más véleményét. Lehet, te feltűnően csúnya vagy és eladnád a lelked az ördögnek, hogy ilyen külsőt kaphass, más viszont lehet azért tenne így, hogy ne kelljen minden nap ezt az ábrázatot viszontlátnia a tükörben.
ma 15:09
bocsi, ha megsértettelek, nem akartam.
elhiszem, hogy szebb vagy nála.tényleg elhiszem neked.
csak Mo-n nincsenek nagyon ilyesmi lányok, én csak erre értettem.
de lécci ne sértegess, mert nem mondtam rád semmi rosszat.
ha te szebb vagy, jó neked, örülj neki.egyébként meg elhiszem neked.
... a szépség szubjektív dolog. A kérdezőnek és nekem tetszik ez a lány, neked nem. ez van.
viszont lécci ne mondd, hogy csúnya, mert az tényleg hazugság lenne.
és az is, hogy itt Mo-n rengetegen szebbek nála. mert nem.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:33
Hát, ha megfeszülök akkor is csúnya lesz számomra.
Ráadásul tényleg sok lány van, aki számomra különb. Nem állt szándékomban sértegetni, elfogadom ha valakinek ő tetszik, de amikor a 20. ehhez hasonló kérdésnél olvasom azt, hogy akinek esetleg más a véleménye, mint a kérdezőnek és egy-két válaszolónak, akkor az minden bizonnyal ronda és irigy, úgy vélem nekem is jogomban áll-még ha olykor sértően is hangzik-leírni az ilyen emberekről a véleményem.
igazad van. bocsi
szerintem azért van így, mert neten mindenkiről nehéz elhinni, amit állít. de én elhiszem neked, mert tök névtelen az egész, mi okod lenne hazudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!