Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ilyen...

Hogy lehet valaki ilyen természetesen gyönyörű?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=1i0wQQV7H_g&feature=related

haja..arca..hangja...TÖKÉLETES!miért nem ilyen minden lány?

ilyen pulcsit nem tudjátok hol lehet kapni?

2011. márc. 2. 21:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmmi extra ez a csaj (KÜLSŐRE). Szép a bőre, de ennyi.. a Haja kócos hatású, nem túl fényes, a szemét meg alig lehet látni... Vannak nála 1000x bájosabb, érzékibb csajok, akik természetesek. Ez a csaj is egy erős átlag.

Egyetértve egy másik hozzászólóval: Én sem adnám oda a mediterrán külsőmet az övéért.

2011. márc. 3. 09:53
 12/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=BsYmwjTh7ig

Az ő hangja speciel százszor jobb. Sőt. Az általad linkelt lányzóé egyáltalán nem tetszik.:S

2011. márc. 3. 11:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
U.I: a külseje sem tetszik. Nem cserélném el vele az enyémet. Félreértések elkerülése végett: én is természetes vagyok. Nincs rajtam semmi mű.
2011. márc. 3. 11:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem annyira tökéletes.Szerintem én szebb vagyok nála,bár hangcsere esetén nem tiltakoznék.De inkább vagyok gitáros mint énekes csaj,mert nem sok leányzó szaladgál úgy mint én villany és basszus gitárral:)

Különlegesebbnek érzem magam nála.

2011. márc. 3. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

jajj... hirtelen mindenki de gyönyörű lett.

Nagyon irigylem azokat a kommentelőket, akik szebbek/okosabbak/tehetségesebbek nála.

meg hogy ez a csaj erős átlag. Mi van??? én is láttam már szebbet, de ez a csaj akkor is 10ezer milliószor szebb az átlagnál.főleg itt Mo-n.

ha tényleg olyan szépek vagytok,mint aminek mondjátok magatok, akkor bocsi..

2011. márc. 3. 14:57
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:57

Nem kell ahhoz tündöklően szépnek lenni, hogy ez a lány ne tűnjön föl az ember mellett. Én komolyan mondom sírva fakadnék, ha így néznék ki. Úgy látszik, hogy a primitív, csökött agyad képtelen feldolgozni, hogy az emberek többségének(hála az égnek) a szépség közel sem itt kezdődik, de ettől függetlenül tiszteletben tarthatnád más véleményét. Lehet, te feltűnően csúnya vagy és eladnád a lelked az ördögnek, hogy ilyen külsőt kaphass, más viszont lehet azért tenne így, hogy ne kelljen minden nap ezt az ábrázatot viszontlátnia a tükörben.

2011. márc. 3. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:09

bocsi, ha megsértettelek, nem akartam.

elhiszem, hogy szebb vagy nála.tényleg elhiszem neked.

csak Mo-n nincsenek nagyon ilyesmi lányok, én csak erre értettem.

de lécci ne sértegess, mert nem mondtam rád semmi rosszat.

ha te szebb vagy, jó neked, örülj neki.egyébként meg elhiszem neked.

... a szépség szubjektív dolog. A kérdezőnek és nekem tetszik ez a lány, neked nem. ez van.

viszont lécci ne mondd, hogy csúnya, mert az tényleg hazugság lenne.

és az is, hogy itt Mo-n rengetegen szebbek nála. mert nem.

2011. márc. 3. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
43%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:33

Hát, ha megfeszülök akkor is csúnya lesz számomra.

Ráadásul tényleg sok lány van, aki számomra különb. Nem állt szándékomban sértegetni, elfogadom ha valakinek ő tetszik, de amikor a 20. ehhez hasonló kérdésnél olvasom azt, hogy akinek esetleg más a véleménye, mint a kérdezőnek és egy-két válaszolónak, akkor az minden bizonnyal ronda és irigy, úgy vélem nekem is jogomban áll-még ha olykor sértően is hangzik-leírni az ilyen emberekről a véleményem.

2011. márc. 3. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

igazad van. bocsi

szerintem azért van így, mert neten mindenkiről nehéz elhinni, amit állít. de én elhiszem neked, mert tök névtelen az egész, mi okod lenne hazudni?

2011. márc. 3. 15:49
 20/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2011. márc. 3. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!