Gáz ha nem borotválom a hónaljamat?
Figyelt kérdés
Tele van gennyes szőrtüszőgyulladással, viszket... Már mindent póbáltam de túl érzékeny a bőröm.
16/L
2011. márc. 1. 19:57
1/20 anonim válasza:
Én a saját hónaljamon nem tudnám elviselni a szőrt,nagyon zavarna(főleg nyáron)... de ha téged nem, akkor egész nyugodtan hagyd meg:)
2/20 anonim válasza:
hát szerintem inkább legyen szőrtüszős stb, mint h egy hatalmas kutya legyen a hónod alatt. :DDD
gondolj bele.. ráadásul lány vagy..
és a hónalj szőrtelenítése amúgy is beletartozik az alapvető higiéniába ás igényességbe.
3/20 anonim válasza:
Lézeres kezelés vagy IPL. Persze csak orvosnál. Kiírtja a szőrt és rendbe hozza a begyulladt szőrtüszőket. Nem olcsó, de hatásos. Soha többé nincs szőr.
4/20 anonim válasza:
Mondjuk tényleg függ attól,h mennyire szőrös...
5/20 anonim válasza:
Egy 16 éves lánynak nem hiszem, hogy van pénze lézeres kezelésre..De javíts ki kérdező, ha nem így van.
Én a helyedben bőrgyógyászhoz mennék, esetleg kozmetikushoz, de az előbbi több mindent tudna javasolni és ingyenesen is igénybe tudod venni.
6/20 anonim válasza:
Most még nem gáz,de pár hónap/év múlva az lesz.Szerintem is fordulj bőrgyógyászhoz.
8/20 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne higénikus? Fürkök rendszeresen, ha a pasikon higénikus gondolom rajtam is.
Gyantázni biztos nem...
2011. márc. 1. 20:25
9/20 anonim válasza:
Szerintem meg nem gáz!Ez mindenkinek a magánügye.
10/20 anonim válasza:
Nagyon gáz és igénytelenség. A férfiak és a nők igényességét mérföldek választják el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!