Ha rendszeresen borotválom a hónaljamat, egy idő után már nem fog kidörzsölődni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 19:56
1/4 anonim válasza:
Hintöporozd be rendszeresen, az segit.
2/4 A kérdező kommentje:
azt csinálom most, de kössz a választ.
2009. júl. 21. 20:07
3/4 anonim válasza:
én már nagyonrégóta borotválom, nyáron minden nap, és nemdörzsölődik ki.
ha használsz dezodort borotválás után, akkor ezt egy kicsit szüneteltesd, úgyértem ne közvetlenül borotválás után hazsnáld, hanem mondujuk várj egy órát, ha módod van rá.
4/4 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy milyen borotvát használsz. Gillette Blue II plus nekem nagyon bevált. De a 3-4. borotválás után nem lesz kellemetlen. Használj folyékony szappant vagy tusfürdőt, vagy akár sampont is. Nem szabad szappanhabbal (most a szilárd szappanra gondolok) csinálni, mert az is irritálhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!