Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítsem rendszeresen?

Szőrtelenítsem rendszeresen?

Figyelt kérdés

Nemrég bevállaltam, hogy legyantáztatom a mellkasom és a hasamat, mert kíváncsi voltam, hogy nézek ki szőr nélkül. Sok sötét szőr nő ezeken a területeken, és kicsit zavart is. Szóval túlestem rajta, nem mondom, hogy nem fájt... de az eredmény tetszett (pl. kevesebbet is izzadtam). Mostanra kezd megint visszanőni.

Elmenjek rendszeresen, vagy hagyjam a küzdelmet?

20f

2011. nov. 10. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha bevált akkor menj vissza és csináld rendszeresen.

A szépségápolásban a legtöbb dolgot rendszeresen kell csinálni 1x 2x nem elég... főleg ha folyamatosan szőrtelen akarsz maradni

(persze vannak végleges szőrtelenítő kezelések is)

Ha ez növeli az önbizalmad és higiénikusabbnak érzed magad tőle akkor mindenképp menj vissza!

:)

2011. nov. 10. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb szőr nélkül,legalábbis én ezt tapasztaltam.Először én is kíváncsiságból szedtem le,de most már eszem ágában sincs visszanöveszteni.
2011. nov. 11. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha neked így jobban tetszik, és kényelmesebb, pl az izzadás miatt, akkor szedesd gyakran szerintem. Ha elmész még akkor, mikor kicsi, nem olyan nagy, mint volt, és nem is olyan sűrű, akkor nem fog annyira fájni, mint mikor a tinikor óta megnőtt szőrt cibálták le rólad.:)
2011. nov. 25. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
menj rendszeresen :) meghozza a gyümölcsét.. viszont ha nincs időd elmenni le ne borotváld meg utána a gyanta nagyon fog fájni.
2011. dec. 13. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!