Van itt rajtam kívül olyan lány/nő, aki nem szenved kóros ruha-, cipő-, táska- és sminkvásárlási kényszerben?
Én is szeretem a szép ruhákat, mégsem veszek meg mindent, ami megtetszik.
Cipőből számomra elég annyi, amennyi feltétlenül kell. Ha tavaszra van egy bőr babacipőm, nem veszek meg csak azért még egyet, hogy több legyen, nyárra is csak egy szandálom van.
Táska... Egy táskám van, de már nem ártana lecserélni, mert szegény szétmegy, de abból sem veszek meg 10-et, mert minek? Egyszerre úgyis csak egybe pakolok, akkor meg elég az az egy is...
Sminkek... Van egy fekete szemceruzám! xD
Hatalmas előnye mindennek: párom nem fél, hogy az összes pénzünket ruhákra költöm el! :D
Ááá :D
De jó tudni, hogy nem csak olyanok látogatják ezt a kategóriát, akiket csak a divatos/márkás/überszuperhipertrendi cuccok érdekelnek!
A szép cuccok engem is boldoggá tesznek! :D
De egy hónapban max. 1-2 ezer forintot költök ruhákra. (Éljen a turi!)
Én is ilyen vagyok, nem kell mindenből egy tucat, csak annyi, amennyire szükségem is van.
15/L
én is minden hónapban megyek vásárolni ruhát, és én is saját pénzemből veszem. sajnos ezek a csajos dolgok engem elkápráztatnak, egy új fülbevaló(mániákus vagyok) vagy körömlakk(megintcsakimádomőket) a ruhák cipók vonzzanak de a táska nem nagyon mégis van csomó. saját pénzből vásárolok!!!
L*-*
Az vagyok, aki írta, hogy a nővérével hétvégén megy vásárolni. :D
Na velem az a baj, hogy én kimondottan a drága dolgokat szeretem, ha olcsó egy ruhadarab, nem elégít ki annyira (vagy hogy fogalmazzam meg :D), ami nem tesz jót a pénztárcámnak. :/
Valaki félreértett! Nem a párom pénzét költöm, a sajátomat (de naggggyon zsugori vagyok), csak poénból írtam oda, hogy "párom nem fél, hogy az összes pénzünket ruhákra költöm el"...
Szóval nem akarom, hogy bárki is félreértsen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!