Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan lány/nő, aki nem szenved kóros ruha-, cipő-, táska- és sminkvásárlási kényszerben?

Figyelt kérdés

Én is szeretem a szép ruhákat, mégsem veszek meg mindent, ami megtetszik.

Cipőből számomra elég annyi, amennyi feltétlenül kell. Ha tavaszra van egy bőr babacipőm, nem veszek meg csak azért még egyet, hogy több legyen, nyárra is csak egy szandálom van.

Táska... Egy táskám van, de már nem ártana lecserélni, mert szegény szétmegy, de abból sem veszek meg 10-et, mert minek? Egyszerre úgyis csak egybe pakolok, akkor meg elég az az egy is...

Sminkek... Van egy fekete szemceruzám! xD

Hatalmas előnye mindennek: párom nem fél, hogy az összes pénzünket ruhákra költöm el! :D

2011. márc. 1. 10:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ááá :D

De jó tudni, hogy nem csak olyanok látogatják ezt a kategóriát, akiket csak a divatos/márkás/überszuperhipertrendi cuccok érdekelnek!

A szép cuccok engem is boldoggá tesznek! :D

De egy hónapban max. 1-2 ezer forintot költök ruhákra. (Éljen a turi!)

2011. márc. 1. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, nem kell mindenből egy tucat, csak annyi, amennyire szükségem is van.

15/L

2011. márc. 1. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:

én is minden hónapban megyek vásárolni ruhát, és én is saját pénzemből veszem. sajnos ezek a csajos dolgok engem elkápráztatnak, egy új fülbevaló(mániákus vagyok) vagy körömlakk(megintcsakimádomőket) a ruhák cipók vonzzanak de a táska nem nagyon mégis van csomó. saját pénzből vásárolok!!!

L*-*

2011. márc. 1. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Van saját pénzem és azt költöm, nem a barátomét. Imádom a ruhákat, táskákat kiegészítőket, de nem az tesz boldoggá ha egy bizonyos luxus márkát veszek, vagy több tízezret kiadok egy darabért, hanem ha potom pénzem veszem meg amiért más több ezret fizet, és nem turkálóból vásárolok (mert nem jók a ruhák, nem szépek a színek stb.) amikor a fölsőt amit már akkor kinéztem amikor a boltba érkezett 290ft-ért megveszem, vagy a 8000-es cipőt 1500-ért, ráadásul beleszeretek, na az tesz boldoggá. (ez is valami mánia lehet)
2011. márc. 1. 23:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Én most épp a sminkvásárlós időszakomat élem, de beteges vásárlási mániám sosem volt. Régen többet költöttem ruhára, most nem. Táskából elég az az egy nagy fekete, ami van plusz amiket ajándékba kaptam :). Cipőből is úgy vagyok, hogy legyen pár alap pár, amit tudok kombinálni rendesen, és mindenhez tudok hordani.
2011. márc. 1. 23:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Az vagyok, aki írta, hogy a nővérével hétvégén megy vásárolni. :D

Na velem az a baj, hogy én kimondottan a drága dolgokat szeretem, ha olcsó egy ruhadarab, nem elégít ki annyira (vagy hogy fogalmazzam meg :D), ami nem tesz jót a pénztárcámnak. :/

2011. márc. 2. 00:17
 17/19 A kérdező kommentje:

Valaki félreértett! Nem a párom pénzét költöm, a sajátomat (de naggggyon zsugori vagyok), csak poénból írtam oda, hogy "párom nem fél, hogy az összes pénzünket ruhákra költöm el"...

Szóval nem akarom, hogy bárki is félreértsen :D

2011. márc. 2. 11:53
 18/19 anonim ***** válasza:
nemnemnem, nem téged értettünk félre :), hanem egyik válaszoló írta, hogy mennyire utálja az pénzköltős lányokat meg hogy az olyanok csak a pénzes pasit keresik stb. :D
2011. márc. 2. 15:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja, akkor nem szóltam! :D
2011. márc. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!