Szerintetek is egy kivételes szépség az ebben a filmklipben szereplő hölgy? 25L
Az ő neve egyébként Hunter Tylo,aki szerepelt a Maharadzsa lánya című tévésorozatban is,amit időnként le is szoktak adni a televízióban.Íme a filmrészlet.
http://www.youtube.com/watch?v=7hs_aDbRotk&feature=related
Megint én vagyok, bocs az offért, de azt én is "imádom" ebben az oldalban, hogyha egy sugárzóan szép lányt a többi lány lerondáz, és minden nem létező hibát felnagyít rajta, én meg megvédem, hogy az a lány márpedig gyönyörű, akkor miért bántanak rögtön azzal, hogy én nem vagyok intelligens? :D
Nos, például azért, mert senki nem rondázta le.:)
Azt hiszem megadtad magadnak a választ.;) Ráadásul el kéne fogadnod, hogy mindenkinek mást jelent sugárzóan szépnek lenni. Egyéb kérdés?:)
"Megint én vagyok, bocs az offért, de azt én is "imádom" ebben az oldalban, hogyha egy sugárzóan szép lányt a többi lány lerondáz, és minden nem létező hibát felnagyít rajta, én meg megvédem, hogy az a lány márpedig gyönyörű, akkor miért bántanak rögtön azzal, hogy én nem vagyok intelligens? :D"
Figyelj csak, szereted a tökfőzeléket? Nem? Hát hogy lehetsz ilyen, biztos, hogy csak irigy vagy a tökökre, igazából te is szeretnél tök lenni, és csak azért mondod, hogy nem szereted... :P
(Na az is pont így hangzott, amit te mondtál)
Nem kivételes szépség, de szép. Ebben a filmben azt hiszem 30 éves volt, akkor még jól nézett ki.
Mára viszont agyonplasztikáztatta magát, rengeteg botox, ajakfeltöltés. Nagyon megcsúnyult számomra.
09.27.
Hallottál már arról hogy "a szépség relatív?"
Aki neked tetszik nem biztos hogy mindenki másnak is. Tovább kéne látni a saját orrodnál, kinyílna a világ. Más embereknek képzeld más tetszik :) Hihetetlen, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!