Szerintetek is egy kivételes szépség az ebben a filmklipben szereplő hölgy? 25L
Az ő neve egyébként Hunter Tylo,aki szerepelt a Maharadzsa lánya című tévésorozatban is,amit időnként le is szoktak adni a televízióban.Íme a filmrészlet.
http://www.youtube.com/watch?v=7hs_aDbRotk&feature=related
Szerintem annyira nem szép.
19/L
Szerintem nagyon szép volt fiatalon!Biztosan most is az. A klip megnézése nélkül is pontosan emlékszem rá!
Arra meg kíváncsi lennék, hogy milyen a külsejük azoknak az embereknek, akik egyből lehúzták őt!Nyilván hagy némi kívánni valót maga után a külsőtök. Ez a nő gyönyörű! Vagy irigyek vagytok, vagy vakok!
"Szerintem nagyon szép volt fiatalon!Biztosan most is az. A klip megnézése nélkül is pontosan emlékszem rá!
Arra meg kíváncsi lennék, hogy milyen a külsejük azoknak az embereknek, akik egyből lehúzták őt!Nyilván hagy némi kívánni valót maga után a külsőtök. Ez a nő gyönyörű! Vagy irigyek vagytok, vagy vakok!"
Nála ezerszer szebb nőket látni nap mint nap utazás közben. Egyébként a kérdező a véleményünkre volt kíváncsi, hadd ne keljen már megmagyarázni, hogy kinek miért nem tetszik. Sajnálom, hogy ennyire sekélyes vagy és buta.:S Nem cserélnék veled.
09:27-es! Ezt imádom ebben az oldalban! A kérdező feltett egy eldöntendő kérdést, (ugye, igen/nem válaszok lehetségesek rá) és aki nem a te szád íze szerint válaszolt, nyilván irigy a belinkelt képre...
Hát őszintén szólva, minden irigység nélkül, én egyáltalán nem szeretnék így kinézni... ugyanis férfi vagyok, és egyszerűen nem vagyok ennyire elájulva ettől a nőtől. Az én szememben nem kivételes szépség.
De attól még te nyugodtan hidd azt, hogy irigy vagyok rá :PP
Hahó!!!!
Ne már!!!!
Egyébként biztos ti is tudjátok, hogy pont ezért nem szabadna eldöntendő kérdéseket feltenni. /mint köztudott!/
Mert bármin képesek vagytok vérre menni.
Légyszi, tartsátok egymást akkor is tiszteletben, ha éppen nincs pofontávolságra.
Jólét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!