Mi a véleménytek a video-ban szereplő Voksán Virágról?
2011. febr. 28. 14:25
11/27 anonim válasza:
Mi a véleményem? Hát belsőre az jött le a tévéből, hogy végtelen buta szegényke. Külsőre pedig nagyon szép lenne, de az arcát teljesen elcsúfította a szájával. Borzasztóak azok az ajkak! Azonban hozzátenném, hogy láttam róla képet, mielőtt megműtette volna, és egy gyönyörű arcú, jóval szimpatikusabb hölgyemény volt anno, akinek már alapból jó teste volt! Szóval aki hőbörög, annak ajánlanám hogy rákeressenek. De most... egy fillért nem ér, és mivel prosti is ezért lenézem. De úgy gondolom, hogy a fejét leszámítva azért sok magyar nő csak irigykedik, ugyanis nem mindig jön szembe ilyen szép alakú nő az utcán!
12/27 anonim válasza:
Régen is szép de most gyönyörű és dj playmate!És egyértelműen okos nő diplomája van több mindenből!A teste tökéletes talptól nyakig a feje sajnos csak szép de szerintem nem vitte túlzásba pont jókor állt meg a plasztikába!!Így ahogy van külsőleg belsőleg minden rendbe van!!
13/27 anonim válasza:
Az, hogy önelégült. Ahogy nézi magát a tükörben és simogatja közben a testét, egyszerűen nevetséges.
Amúgy az alakja jó, a feje és a haja nagyon nem tetszik.
14/27 anonim válasza:
Sztem ahogy nézi meg simogatja magát azzal számomra csábító hatású és ezzel is kifejezi hogy maga számára teljesen kifejezi elégedett a külsejével!!!A haja valamilyan gyönyörű a szája is gyönyörű a melle is mindene tökéletes!!!
15/27 anonim válasza:
Nekem mindenki ronda, aki nem a természetes szépségét őrzi meg és használja...
16/27 anonim válasza:
17/27 anonim válasza:
Voksán Virág olyan szép!!Példakép :P
18/27 A kérdező kommentje:
18:52:Améken meg van műtve azon sokkal szebb és szexibb a másik képen is meg van műtve a melle de azon a feje pfff!!!Most nagyon helyes és csinos lány Virág!!!
2011. márc. 1. 14:30
19/27 A kérdező kommentje:
Akkor mi a gond vele???
2011. márc. 1. 14:30
20/27 anonim válasza:
Ha ennyire oda vagy érte és szerinted ő a tökéletes nő, minek tetted fel a kérdést? Sok embernek visszataszító és gusztustalan transzvesztita arcú. Nem így néz ki egy szép nő, de ez egyéni vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!