A férfiak túlnyomó része miért nem szereti a nőkön a balerinacipőt (topánkát)?
Kislányokon még elmegy, de egy felnőtt nőn...
(bocsi, rossz a billentyűzetem)
Megpróbáltam egy kicsit férfi aggyal gondolkodni :)
Szerintem azért, mert egy magassarkú cipőhöz képest egy balerina cipőben megváltozik a lábforma, gyakorlatilag az alak összképe és a nő járása is. Máshogyan ring a csípő :)
Alegtöbb férfi a nőies (meghódításért kiáltó) Nőket szereti, és talán úgy látják, kislányos (lapos) cipőben ez nem érvényesül.
Persze ez általánosság, meg az én véleményem. :)
Nem értem a balerincipőt fikázókat.
ízléses, nem csiricsáré balettcipő nagyon is jól néz ki, persze nem 90 kilós, 44-es lábú, tagbaszakadt medvealkatú nőn, az tény.
de egy csinos, jó alakú, szép lábú, fiatal nő már miért ne hordhatna ilyet?
Én nő vok, és sztem se rossz, legalábbis rajtam tuti nem, és aki olyan alkat mint én sztem azon jol áll.
Tehát a h előttem is írták nem a bálnákra kell most gondolni, hanem egy izmosabb, csinosabb alkat, annak sok midnen jol áll, beleértve a topánkát is:)
Azért vicces hogy lepontozzátok azikat, akiknek tetszik ez a cipő.
Tavasszal miben járjunk ami kényelmes is? Magassarkúba? Esetleg sportcipőbe amibe befülled a lábunk???
én imádom:)
nem értem mi a baj vele:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!