Elsősorban FIÚktól kérdezem, de írhatnak lányok is: erre a testre hány pontot adnátok?
2011. febr. 25. 14:17
11/29 anonim válasza:
Az első két kép alapján nálam 10/10, de a harmadik kép lerontotta az átlagot, úgyhogy: 9/10.
12/29 anonim válasza:
Szerintem túl vékony!
Bár én lány vagyok,de szerintem a fiúk többsége is ezt gondolja!:)
13/29 anonim válasza:
10/7
A lába nagyon gáz. A vádliján semmi izom (a combján sem sok). Ha azt elkezdené izmosítani, sokkal jobb lenne.
15/29 anonim válasza:
6. A melle aránytalanul nagy a vézna testéhez képest, és látszik, hogy nem sportol, inkább éhezik.
17/29 anonim válasza:
10/10, arca sem lehet rossz, haja nagyon bejövős.
19/29 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az ennyire sportos, izmos, vékony lány. És azt hiszem a melle is mű, bocsánat, ha tévedek.
10/2
20/29 anonim válasza:
Látszik,hogy nem sportol???Dehogynem ,tiszta izom a hasa,pont annyira amennyi még szép és nem férfias.
A mellét azért megnézném "kiengedve",ha akkoris így áll és jó a feneke is akkor 10/10
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!