Tanuló műkörmösnek mennyit fizetnél?
Figyelt kérdés
Nemsoká kezdem a sulit, és arra gondoltam, hogy az itthoni gyakorlásért kérnék minimális anyagköltséget (mert az anyagok fogynak, és valamiből csak kell újravásárolni). A lényeg, hogy kérdeztem egy végzett körmös ismerőst, és azt mondta, hogy tanulóként ő kétezret kért. Én ezt nagyon soknak gondolom, még úgy is, hogy 3 éve csinálom magamnak a körmöm, és körmösök is kérdezték, hogy kihez járok, mert nagyon jól dolgozik.
Szerintetek mennyi az ideális, amit kifizetnétek, és nem gondoltok irreálisan kevésnek sem?(persze attól nem kérnék pénzt, aki oktatásra jön velem modellnek)
Körmösök, ti mennyit kértetek?
2011. febr. 24. 21:51
12/12 A kérdező kommentje:
Elsősorban én is, de megnyugtatlak, 3 év alatt egy körmöt sem reszeltem el...
2011. márc. 3. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!