Mennyi borravalót szoktatok adni a műkörmösnek?
Figyelt kérdés
Holnap megyek hozzá először, és nem tudom nekik is 10 %-ot szokás adni? 4500 ft lesz.2010. aug. 24. 19:57
1/4 anonim válasza:
Én nem szoktam adni,föleg ha nem vagyok wele megelégedve.
4500 ért jo sok !
2/4 anonim válasza:
én sem szoktam, max ha úgy adok, akkor az ilyen 50forintos visszajárókat ott hagyom.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ebben az árban már minden benne van. Úgy értem biztos úgy állapítják meg az árat, hogy számolnak azzal lehet nem mindenki ad pluszba.
Én nem adnék már borravalót az tuti. Kap ő is fizetést. A legtöbb ember nem kap borravalót csak a fizut mégse hal bele.
Amúgy is ha 4500 akkor kb annyit lehetne, hogy egy 500-ast hozzáteszel. (Vagy többet). Én megmondom őszintén nem adnék műkörmösnek 500at vagy többet pluszba.
Ha kiszámolod az pár alkalom után nem kevés pénz.
Ráadásul ez egy szép kerek összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!