Tanuló műkörmösnek mennyit fizetnél?
Nemsoká kezdem a sulit, és arra gondoltam, hogy az itthoni gyakorlásért kérnék minimális anyagköltséget (mert az anyagok fogynak, és valamiből csak kell újravásárolni). A lényeg, hogy kérdeztem egy végzett körmös ismerőst, és azt mondta, hogy tanulóként ő kétezret kért. Én ezt nagyon soknak gondolom, még úgy is, hogy 3 éve csinálom magamnak a körmöm, és körmösök is kérdezték, hogy kihez járok, mert nagyon jól dolgozik.
Szerintetek mennyi az ideális, amit kifizetnétek, és nem gondoltok irreálisan kevésnek sem?(persze attól nem kérnék pénzt, aki oktatásra jön velem modellnek)
Körmösök, ti mennyit kértetek?
Én kb. 1000-1200 Ft-ot fizetnék. Ennek az árnak már nagyon örülnék, mert én 6 ezret hagyok általában a körmösnél (pedig sima franciát csináltatok). Igaz, precízen megcsinálja, de akkor is sok..
Amúgy merre laksz?
Megnyugtattatok, én is ilyen kategóriában gondolkodok (max 1000 Ft) nem hiszem, hogy tanulóként anyagköltségnél többet elkérhetnék. Legalábbis nem tartanám etikusnak.
Egyébként Gödön lakok.
Szerintem nem is kérhetsz többet, mint a legszűkebb anyagköltség, lényegében azért eleinte valljuk be ők tesznek neked szívességet. :D
Fodrászokat pl ki is rakják több helyen, ha tanulóként pénzt fogadnak el, akár még anyagköltségre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!