Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Itt egy "kis" leírás - külső,...

Itt egy "kis" leírás - külső, belső. Mit gondolsz rólam?

Figyelt kérdés

18 éves múltam, gimibe járok és innen egyetemre megyek. Nem tanulok túl sokat, mivel a suliban megjegyzek általában mindent. Ami érdekel arra persze tanulok, van 2 tantárgy, amire tanulok rendszeresen és érdekel is nagyon.:) Év végén 4,5 szokott lenni az átlagom, az pont elég, pedig elég erős giminek tartják. Van egy középfokú nyelvvizsgám egy éve, és gondolkozok még egy középfokún angolból. Kb 400 pontom lesz, bőven felvesznek az áhított egyetemre.:)

Minden nap megmosom a hajam, mivel könnyen zsírosodik, és szeretem ha szép, ápolt, friss. Az arcom rendszeresen tisztíttatom, így nincsenek pattanásaim. Minden reggel körülbelül 1 órát szánok a készülődésre: beállítom a hajam -mindig másképp-, kisminkelem magam, reggelizek, fogat mosok, felöltözök. A körmöm mindig szépen ki van festve a ruhámmal harmonizáló színűre, kb hetente 2x más színre festem. A súlyommal többnyire elégedett vagyok, de hetente 2x 1,5 órát edzek. Mindig dicsérnek a suliban, nincs nap, hogy ne mondanák milyen szép, vagy csinos vagyok. Nagyon örülök a bókoknak, de mindig szerényen megköszönöm és nem dicsekszem el senkinek. Nem tartom magam beképzeltnek, szépnek érzem magam, és értelmesnek, de sosem kérkedek ezzel, azt hiszem helyén van az önbizalmam. Az az életcélom, hogy minél többet kihozzak magamból, mind belsőleg, tanulási téren és külsőleg is. Mind nagyon fontos. Talán ez maximalizmusnak nevezhető. Azt mondják nagyon jó az ízlésem, a ruháim is mindig dicsérik, és a szobám is nagyon szépen van berendezve.

Nem áll túl jól anyagilag a családom, éppen ezért már két éve "dolgozgatok", főleg nyáron. Suli közben AVON tanácsadónő vagyok, nyáron pedig voltam címerezni, dolgoztam pincérnőként. Az így keresett pénzemből vettem meg a telefonom, a ruháim és ebből megyek bulizni, tehát nem kérek ezekre pénzt, mivel az 5000Ft havonta, amit uzsira és ebédre kapok a suliban nem elég, még ezt is pótolom. A postán bármit el tudok intézni, ajánlott levél vagy bármi, csekkbefizetés. Minden papírt ki tudok tölteni, néha anyáékét is én csinálom. A bankokban is otthon vagyok, tudok készpénzt befizetni, utalni, neten utalni minden. Ez nem nagy szám, de sok velem egykorú nem is járt még postán.

Talpraesettnek és teljesen elégedettnek érzem magam.

Te mit gondolsz rólam? :) Ha rossz, az is érdekel, csak őszintén.:)

2011. febr. 22. 10:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Amúgy azt azért kétlem, hogy van ember, aki nem tud feladni egy levelet...
2011. febr. 22. 19:10
 12/25 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Mégsem lehetsz magaddal elégedett, ha kiírtad ezt a kérdést, ha pedig mégis elégedett vagy, akkor jól mondták utánam ketten is: beképzelt. Mellesleg - bocs, de pár karakterből nem tudja senki megállapítani, milyen vagy, max amennyit én és a 22F kivételével válaszolók le tudtunk szűrni. Én kevésbé vagyok elégedett magammal és az életemmel (hidd el, te is leszel még így), de nem írom ki, hogy másoknak - i d e g e n e k n e k ! ! - mi a véleménye rólam, ez így eléggé visszatetsző... Amit még zárásul hozzátennék: itt mindenki azt ír magáról, amit akar. Minket be tudsz csapni (felesleges), magadat soha. Ezt ne felejtsd el.

Na, még mindig annyira elégedett vagy? :D

2011. febr. 22. 19:15
 13/25 A kérdező kommentje:

Na, ez az ami én nem vagyok... ilyen rosszindulatú. Szerintem nem vagyok beképzelt, nem tartom magam szépségkirálynőnek, meg zseninek. És a rossz tulajdonságaim nem írtam le,de vannak. Igazából köszönöm a negatív véleményeket, megjegyzem elgondolkozok rajta természetesen. És nem hüdenagyon elégedett vagyok, de próbálom jól érezni magam, és megelégedni azzal ami, amim van.

A 464pontosnak üzenem, hogy hiába volt ennyi pontja, de nem tud szöveget érteni.:) Nem 2 óra, hanem 1, és ebben más is benne van. Biztos kellemesen érzed magad ha ilyen negatívan írsz és csak féltékenyen nézed a csinos lányokat.

2011. febr. 22. 19:26
 14/25 A kérdező kommentje:

A: 11:49-vagyok! -nak:

Köszi szépen a gondolatokat. Ez tényleg probléma nálam, elég visszafogott és félénk vagyok ismeretlenek között, új társaságban és a szótlanságom arroganciának veszik azt hiszem. Lazábbnak kell lennem, ez így igaz, nagyon jól rá látsz a dolgokra.:) Folyamatosan erre törekszem, de kiskoromban sokat bántottak még általános alsóban és akkor dadogtam egy ideig, de aztán megváltoztam, és sok barátom lett, és utána elmúlt magától ez a dadogás. Azok tartanak beképzeltnek akik nem ismernek, már többször mondták barátnőim, hogy eleinte beképzeltnek hittek, akár egy képről myvipen, stb. Nem tudom miért, amikor szerintem nincs így. De kíváncsi lennénk, hogy miből derült ez ki a kedves két válaszolónak, akik csak annyit írtak, hogy beképzelt és önelégült vagyok. Szeretném, ha kifejtenétek!:)

2011. febr. 22. 19:30
 15/25 anonim ***** válasza:
egy válaszoló kivételével mindannyian ezt írtuk... (csak mi próbáltunk is felvilágosítani, ami úgy látom, nem ment, nem a mi hibánkból)
2011. febr. 22. 19:33
 16/25 anonim ***** válasza:
19:09-nek: tudod, ezek nekünk egyértelmű és természetes dolgok, csak neki ekkora "hűdeha"
2011. febr. 22. 19:36
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

Elég szomorú, hogy 18 éves "nagylány/nő" létedre még ott tartasz, hogy itt kérdezd meg, mit gondolnak rólad. Na ez az, ami unszimpatikussá tesz.

Örülök, hogy Te is olyan ügyes vagy a postán, mint Én, aki két évvel fiatalabb nálad! :-)

(Bocsáss meg, ha esetleg kiosztottalak volna!)

2011. febr. 22. 19:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, azt hiszem, megadtad neki a kegyelemdöfést :D hatalmas zöld mancsot kaptál tőlem :)
2011. febr. 22. 19:50
 19/25 anonim ***** válasza:
56%

Hidd el, az ember nem attól nem tud szöveget értelmezni, hogy nem olvassa el még egyszer a kisregényed írás közben - hogy vajon két vagy egy órát töltesz.e a tükör előtt -, hanem attól, hogy nem fogja fel 12 válasz után sem, hogy amit leírt, az egy önfényezés. Persze, hogy vannak rossz tulajdonságaid is, mindenkinek vannak. No de mi értelme egy 100%-ig pozitív, egyoldalú beszámolót adni magadról? Hiába teszed ezt itt közzé, van ezer más dolog, amit nem tudunk rólad, ennek fényében pedig tökéletesen irreleváns, hogy mit gondolunk a saját elfogult, részleges beszámolódról.

Amúgy igen, köszi, nagyon is kellemesen érzem magam....hiszen nem én vagyok az, aki mások véleménye után ácsingózva próbálja értékeltetni magát :)

2011. febr. 22. 19:52
 20/25 anonim ***** válasza:
:D :D
2011. febr. 22. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!