Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Itt egy "kis" leírás - külső,...

Itt egy "kis" leírás - külső, belső. Mit gondolsz rólam?

Figyelt kérdés

18 éves múltam, gimibe járok és innen egyetemre megyek. Nem tanulok túl sokat, mivel a suliban megjegyzek általában mindent. Ami érdekel arra persze tanulok, van 2 tantárgy, amire tanulok rendszeresen és érdekel is nagyon.:) Év végén 4,5 szokott lenni az átlagom, az pont elég, pedig elég erős giminek tartják. Van egy középfokú nyelvvizsgám egy éve, és gondolkozok még egy középfokún angolból. Kb 400 pontom lesz, bőven felvesznek az áhított egyetemre.:)

Minden nap megmosom a hajam, mivel könnyen zsírosodik, és szeretem ha szép, ápolt, friss. Az arcom rendszeresen tisztíttatom, így nincsenek pattanásaim. Minden reggel körülbelül 1 órát szánok a készülődésre: beállítom a hajam -mindig másképp-, kisminkelem magam, reggelizek, fogat mosok, felöltözök. A körmöm mindig szépen ki van festve a ruhámmal harmonizáló színűre, kb hetente 2x más színre festem. A súlyommal többnyire elégedett vagyok, de hetente 2x 1,5 órát edzek. Mindig dicsérnek a suliban, nincs nap, hogy ne mondanák milyen szép, vagy csinos vagyok. Nagyon örülök a bókoknak, de mindig szerényen megköszönöm és nem dicsekszem el senkinek. Nem tartom magam beképzeltnek, szépnek érzem magam, és értelmesnek, de sosem kérkedek ezzel, azt hiszem helyén van az önbizalmam. Az az életcélom, hogy minél többet kihozzak magamból, mind belsőleg, tanulási téren és külsőleg is. Mind nagyon fontos. Talán ez maximalizmusnak nevezhető. Azt mondják nagyon jó az ízlésem, a ruháim is mindig dicsérik, és a szobám is nagyon szépen van berendezve.

Nem áll túl jól anyagilag a családom, éppen ezért már két éve "dolgozgatok", főleg nyáron. Suli közben AVON tanácsadónő vagyok, nyáron pedig voltam címerezni, dolgoztam pincérnőként. Az így keresett pénzemből vettem meg a telefonom, a ruháim és ebből megyek bulizni, tehát nem kérek ezekre pénzt, mivel az 5000Ft havonta, amit uzsira és ebédre kapok a suliban nem elég, még ezt is pótolom. A postán bármit el tudok intézni, ajánlott levél vagy bármi, csekkbefizetés. Minden papírt ki tudok tölteni, néha anyáékét is én csinálom. A bankokban is otthon vagyok, tudok készpénzt befizetni, utalni, neten utalni minden. Ez nem nagy szám, de sok velem egykorú nem is járt még postán.

Talpraesettnek és teljesen elégedettnek érzem magam.

Te mit gondolsz rólam? :) Ha rossz, az is érdekel, csak őszintén.:)

2011. febr. 22. 10:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt jól megfogalmaztad..az első dolog, ami bennem megfogalmazódott veled kapcsolatban, hogy nem vagy szimpatikus. Ezt a stílusod váltja ki. Amellett, jó dolog, hogy dolgozgatsz, nem a szüleidet pumpolod, odafigyelsz magadra, nem hanyagolod el magad. Mégis valahogy olyan típusú lány lehetsz, aki engem már kicsit irritálna.
2011. febr. 22. 11:05
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy szerinted tökéletes vagy, az jutott eszembe így elsőre, hogy 18 évesen (sőt korábban!) teljesen természetes volt, hogy járok postára, bankba, stb, és ki tudom tölteni a szükséges papírokat-nyomtatványokat (mivel tudok szöveget értelmezni és tudom az adataimat is), és ezt nem emeltem ki soha, mint "különleges képességet", na de mielőtt teljesen letörnél, hogy lehet, nem is vagy különlegesebb az átlagnál, gratulálok az eddigi sikereidhez, legyél szerencsés az életben :) s legyél szerény, na azzal kitűnhetsz a tömegből.
2011. febr. 22. 11:12
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy átlagos lány az biztos,engem mégis az érdekelne,hogy hogyan gesztiulálsz,hogyan beszélsz,hogy tudod/hogyan fejezed ki magad mások elött,szoktál-e grimaszolni és milyen szituációban,tehát a mimikádra,külső és belső megnyilvánulásaidra! A maximalizmus pedig,egy tulajdonság,senem jó ,senem rossz! Elérhetsz vele célokat,amiket e nélkül nem tennél,viszont a maximalista ember figyelmen kívűl hadja,az élet apró gondtalan örömeit,én még nem láttam maximalista embert rongyokban közértbe menni,én viszont néha megfeletkezem társadalmi elvárásainktól és mivel egy köpésre a közért néha szürke kabát,szürke nadrág+kopott Fila sapka és uccu a közért és csak otthon veszem észre,hogy most nem néztem ki valami jól! És ez boldoggá tesz! Nem kell folyton a külsőségekkel törődni,bár manapság a lányok egyreinkább a metrosexuális faszikat részesítik előnyben,én meg nem vagyok hajlandó nőitáskát hordani meg trottyos gatyát,szóval maradok a saját stílusomnál(ami nem igénytelen,egyébként az elöbbi,csak egy kiragadott példa volt)!

22/F

2011. febr. 22. 11:49
 4/25 A kérdező kommentje:
Sokmindenkinek nem vagyok szimpatikus, pedig sosem mondok senkire sem 1 rossz szót sem, ezenkívül nem pletykálok. Aki nem ismer felszínesnek és egoistának hisz. Tehát írásban is ez jön le...:D Hát pedig ha tudnák hányszor kelek fel úgy, hogy istenem, ez a fej...
2011. febr. 22. 13:05
 5/25 A kérdező kommentje:

Hát a mimikám és a gesztusaim innen nem fognak kiderülni sajnos.:) De mosolygós lány vagyok.

A posrárajárós dolognál meg kiemeltem direkt, h nem azért írom. De pl bnőm egy levelet nem tud feladni.

2011. febr. 22. 13:09
 6/25 A kérdező kommentje:
jaa és sztem nem vok tökéletes. de törekszem rá:)
2011. febr. 22. 13:10
 7/25 anonim ***** válasza:
71%
1.gondolat: Beképzelt vagy.
2011. febr. 22. 14:26
 8/25 anonim ***** válasza:
71%

Beképzelt és önelégült vagy.

23L

2011. febr. 22. 16:57
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

A: 11:49-vagyok!

Ha ez megnyugtat szerintem nem látszol beképzeltnek! Más dolog,ha valaki kiváncsi rá,mit gondolnak róla és leírja magát és más dolog,amikor valaki nagyar van magával! És igen,jó ,hogy ügyeket intézel,jó ,hogy önálósodsz,arra meg ,hogy sokan utálnak,azt a megnyugtató választ tudom adni,hogy engem is sokan utáltak egy régi környezetemben,pedig még ,csak megszólalni sem hallottak,ezeket az embereket az zavarja ,ha valaki csöndben magában is eltud lenni,ugyanis az átlag emeber ,csak társaságban és állandóan dumálva érzi jól magát,a szemükben a csöndes,kiegyensúllyozott ember bekébzelt,egoista,e közben a túlott egótól én is falramászom!!! Szóval az érdekelt,hogy mért utálnak? Valami lehet a kisugátzásodban,ami nem átlagos.... lehet jó,lehet rossz,lehet olyan ,amiről nem lehet eldönteni,hogy milyen,de MÁS! Én erre tippelek! Úgylátszik pont az az életfeladatod,hogy TUDD ELENGEDNI MAGAD!! Ha kicsit lazábban veszed magad és nem figyelsz annyira magadra,akkor mások sem fognak rajtad lovagolni!! A gesztusaidon meg meditálj egy kicsit,hátha találsz valamit,amit félre értenek vagy nem is tudsz ról (pl.:fönn hordod az orrod stb:D)

2011. febr. 22. 18:50
 10/25 anonim ***** válasza:
78%

Azt, hogy beképzelt vagy, ugyanis CSAK a jó tulajdonságaidat írtad le.

Mellesleg ez kit érdekelt egyáltalán?

Most ha én leírom, hogy nekem 464 pontom volt felvételikor, és nem töltök napi 2 órát a tükör előtt ahhoz, hogy igényes legyek, nem sminkelek, csak ápolom magam, hogy extrémen öltözködöm és én is - meg még sok ezren - dolgoztam szünidőben és dolgozok is, képes voltam és vagyok iratokat kitölteni és adatokat intézni, az jelent valamit?

Emellett lehet, hogy egy rosszindulatú, bunkó, türelmetlen alak vagyok, csak erről nem beszéltem. Lehet, hogy utálom az embereket, vagy bármi.

Ez alapján nem lehet rólad képet alkotni, leírtad a személyiséged egy tizedét maximum, azt is elfogult módon.

2011. febr. 22. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!