Hogy vegyem rá anyát csak egy nagyon kicsi melírra?
Figyelt kérdés
12éves lány vagyok de anya nem szeretné h bármennyire is belegyen festve a hajam.tudom h nem egészséges meg minden de már volt 1 9éves koromba ráadásul az zöld volt csak a barna hajamon szőke lett de most meg már nem engedi =( csak egy kicsiről lenne szó mert régen jól állt eza kis csík ... =( valaki tud segíteni??2009. febr. 14. 15:34
1/3 anonim válasza:
menj el fodrászhoz és meliroztasd be. utána már úgy sem tud mit csinálni. lesz belőle egy kis veszekedés, de ennyi (esetleg megbüntet) de aztán hozzászokik
2/3 anonim válasza:
szia! az én anyukám sem engedte, csak amikor 8.os lettem, akkor engedte a melírozást, mert annyira könyörögtem neki. Nagyon nem tetszett a barna hajam (azóta szőke), és mondtam, hogy ha gimis leszek, úgyse szólhat bele milyen legyen a hajam, nem jobb ha tud róla és megengedi? Aztán a melírozásba belement, 1 évvel később már az egészet befesthettem. Kérj pénzt, menj el a fodrászhoz és rakass bele bár tincset. Ha jól áll, tetszeni fog neki. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! megmutattam neki amiket írtatok és adott pénz fodrászra :D:D holnap már megyek is és lesz egy pár "csíkoM" xD
2009. febr. 15. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!