Vissza lehet növeszteni normálisan a körmömet?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég megnőtt a körmöm és lerágtam,azóta vártam vele,levágtam és most teljesen leálltam a rágással(ugyanis szerintem nem valami szép).Az viszont a problémám,hogy mivel rágástól beszakadt,ezért lenőtt,és így hiába vágom le feljebb,úgy néz ki mintha le se vágtam volna(ugyanúgy fehér köröm marad).
A kérdésem a következő: ha nem vágom le sose nagyon(tehát ameddig te van nőve),akkor visszanő rendes alakjába?
Elég hülyén néz ki.
14/f
2011. febr. 21. 16:10
1/3 anonim válasza:
ez engem is érdekel, én is hasonlóan jártam.
2/3 anonim válasza:
Ne vágd egy darabig, csak reszeld. Visszafog nőni rendesen.
Nekem egyszer nagy kárt okozott a kezeimen a műköröm. Le is esett pár körmöm, aztán hullámosan kezdett el nőni, de mára normálisan néz ki, és soha többé műdolgokat!
3/3 anonim válasza:
Én is rágtam a körmöm, nem bírta megállni, hol csutkára vágtam. Vettem egy körömnövekedést elősegítő gélt (AVON)és gyorsabban nőtt a körmöm. Ha lenő az a fehér rész, utána normális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!