Ugye neked is van csücsörítős képed?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor csak egy kérdésem van: De MIÉRT?
Szerintetek vonzóbb a csücsörítő vastag száj? Vagy mert aranyos? De tényleg, miért?
2011. febr. 19. 23:50
11/21 anonim válasza:
Szégyen vagy sem de van.Még annó ipróbáltunk a barátnőmmel egy nagyon erőteljes színű rúzst és azzal bohóckodtunk,csücsörítettünk meg idétlenül vigyorogtunk és meg is örökítettük ezeket a pillanatokat.Természetesen ez nem került ki egyetlen internetes oldalra sem!
13/21 anonim válasza:
24 éves vagyok, lassan férjes asszony, az én kamaszkoromban nem volt facebook, myvip divat. De még akkoriban én alig találkoztam digitális fényképezőgéppel. Egy csomó spórolás után, marha drágán vettem 18-19 évesen egy pár megapixelest. Akkor nem volt divat a csücsürítés sem. Azóta meg szerintem egy kicsit kinőttem már belőle. Szégyen vagy sem, nekem nincs ilyen képem, sőt nem is gondolkodtam rajta, hogy készítsek. Tükrös az van, illetve volt, mert kitöröltem. Ugyanis szerettem volna látni más szemszögből is a ruhát, amit felvettem. De azt is azonnal töröltem.
14/21 anonim válasza:
Nekem nincs. Alapból vastag szám van, ha még rá is csücsörítek, úgy fogok kinézni, mint egy majom.
15/21 A kérdező kommentje:
lolság, kitörölték a kommentárjaimat :DD
2011. febr. 20. 13:53
16/21 anonim válasza:
Házibulin csináltam mindenkiről idióta csücsörítős képeket...bár nálunk ez kifigurázás céljából történt...24 évesen már nem túl életszerű:D
17/21 anonim válasza:
van mert poén:D csak hülyeségből csináltam de nem rakom fel sehova és nem is mutogatom:D
19/21 anonim válasza:
Csináltam, de nem pakoltam ki internetre. Én gáznak tartom, persze nem azt aki hülyeségből csinálja, hanem azt amikor halál komolyan tele egóval kirakja...
15/L
20/21 anonim válasza:
Van, de nem tettem fel egy internetes oldalra sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!