Ugye neked is van csücsörítős képed?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor csak egy kérdésem van: De MIÉRT?
Szerintetek vonzóbb a csücsörítő vastag száj? Vagy mert aranyos? De tényleg, miért?
2011. febr. 19. 23:50
1/21 anonim válasza:
eszküszöm nincs:) sőt már az elmúlt 1 évben kép sincs rólam, ja bocs néhány a szalagavatómról:)
3/21 anonim válasza:
Bármennyire is meglepő, de nekem sincs :D Nem szeretem ezeket a "menővagyok ezért csücsörítek" képeket.
18/L
4/21 anonim válasza:
tudom nagyon meglepő de nincs 14/L
7/21 anonim válasza:
Nekem van. 23 vagyok. Nem tudom miért van, de van. Mindenkinek van bakker, jó hogy megnézem már én is hogy nézek ki úgy. Más kérdés, hogy nem rakom ki sehova, de még jó, hogy csináltam én is.
8/21 anonim válasza:
20 vagyok,komoly,célokkal teli,eljegyezve,háziasszony plusz suli:) és igen,van ilyen képem...hogy miért?poénból,barátnőmmel csináltunk közöset is meg olyat is amint csak egyedül vagyunk..még mindig jobb mint a tükörben fényképezkedős,meg a fürdőszobában fényképezkedős:D
9/21 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van vagy volt. :) Nekem is van, az már más hogy nem rakom ki sehová. Sőt mikor barátnőmmel poénkodunk csücsörítős épeket csinálunk és csak saját magunknak hogy legyen min nevetni :) Poénból szerintem jó. Azok meg akik kiteszik valahová...:||
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!