Ha már kis mellem van, szeretném, hogy feszesek legyenek! Hogyan?
fekvőtámasz(?) :)
én azt szoktam, s bevált.:) persze csak ha bírod...
15/L
Elfelejtettem odaírni, hogy melltartó nélkül ha lehet :)
Fekvőből mennyit szoktál csinálni?
Bocsi az offért, hasznos válasszal nem tudok szolgálni, de ez a fekvőtámaszos dolog engem is érdekel.
Úgy is jó, ha naponta 2x5 csinálok kezdetben? Egyszerűen nem tudok 5-nél többet egyszerre. Aztán fokozatosan emelném az ismétlést, úgy is jó?
15/L
Pont tegnap olvastam, hogyan lehet feszesebb mellet elérni:)
Tartsd ki egyenesen a két kezed, tedd össze, és 10 mp-ig nyomd össze a tenyeredet, aztán engedd el. Ezt ismételd meg 5-ször egy nap. Érezni fogod mikor összeszorítod a tenyered, hogy a mell fölötti rész megfeszül, szóval biztos hatásos, ha rendszeresen csinálja az ember. Sok sikert lányok ha ezt választjátok:)
második vagyok.:)
* Sajnos a fekvőtámasz az egyik leghatásosabb gyakorlat. Bár a tornaórák réme kevesek toplistáján szerepel, ne hagyd ki. Végezheted könnyített verzióban is, úgy, hogy a térded a földön van. A négyszer tíz nyomást érdemes különböző szélességű kartartásban végezni, így minden izmot átmozgatsz.
* Fogj két súlyzót, ne legyenek könnyebbek másfél kilónál, feküdj hanyatt, és végezz velük tárogatást.
* A súlyzókat, még szintén hanyatt fekve, fogd össze, és az ágyékodtól húzd fel félkörívben a fejed mögé.
ezeket kaptam még neten... egyébként én kb 2x-3x szoktam egy nap , mindegyik alkalommal 10-et csinálok.:) és láám, nincs bajom a mellemmel... szép formás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!