Már 16 éves vagyok és kicsik a melleim mit tegyek h nagyobbal legyenek?
Figyelj! 17 éves vagyok,és mindig kicsinek éreztem a melleimet.
Amióta van barátom,azóta sokkal jobban érzem magam, ő mindig azt mondja ,hogy tökéletesek,meg,hogy milyen nagyok, aminek én egyáltalán nem gondolom őket, sőt számomra meglepő,hogy ilyeneket mond..
Nem tudsz mit tenni, egyszerűen el kell fogadni,hogy ilyen.
Szerintem egyébként a mai világban már nem para,hiszen olyan fasza pushup melltartókat lehet kapni,hogy egyáltalán nem látszik benne ,hogy milyen a melled..
Menj be a kínaiba, próbálgassál melltartókat.
Ami fontos,hogy olyat próbálj,aminek a két mellrész között van ilyen "alátámasztója",mert az sokkal jobban megemeli a melledet, kicsit húzd meg erősebben a pántot,az egy kicsit fel is nyomja a ciciket, ettől sokkal nagyobbnak tűnik.;)
itt egy kép,hogy értsd:
remélem segitettem!:)
Nem tehetsz semmit!
Nekem is nagyon kicsik a melleim,de nem tehetek semmit.Anyának is kicsi,nagymamámnak is,szóval nem is várhatok olyan nagyot.Melltartóval nem olyan rossz a helyzet és szerencsére én megtaláltam az ideális melltartót számomra.
Az már más kérdés,hogy nem kapok egy normális fürdőruhát.:)
De ne aggódj!Hogyha valaki őszintén szeretni fog,akkor nem a melled miatt. :)
De még csak 16 éves vagy,még fejlődik a melled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!