Meg vagy elégedve a külsőddel? Mit szeretsz/nem szeretsz magadon?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 18:38
11/13 anonim válasza:
szeretem: szemem, hajam, mellem, az alakomat (bár lenne formálni mit), kicsi lábamat (36-os), hosszú ujjaimat, szép hosszúkás körmeimet.
nem szeretem: a pufi pofim (nem vagyok dagi, de én sovány arcú szeretnék lenni), a kocka fejemet/ovális-szögletes/,
vékony számat, és a magasságomat (166 vagyok--170 szeretnék lenni).
12/13 anonim válasza:
én szeretem a testemet, úgy ahogy van, nem panaszkodhatom: kerek fenék, feszes és közepes méretű mellek, vádlim, lapos hasam, karcsú derekam.
amit nem szeretek az a hajam (ugyanis lassan nő:( , pedig nagyon szeretném megnöveszteni), a körmeim elég szélesek, ezt sem szeretem. azt hiszem kb. ennyi:)
jó éjt! 15/L
13/13 anonim válasza:
Nem szeretem: fenekem, combom, csípőm, mellem.
Szeretem: derekam, hasam, szemem, orrom, szám, arcformám.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!