Mennyi idő alatt nú meg ekkorára a körmöm? (Képpel)
szóval rágom a körmöm de le akarok syokni róla..kérdesem az hogy mennyi idő alatt nő meg a lerágott körmöm ekkorára?
ime a kép:
köszi mindenkinek!
a körömrágásról elég nehéz leszokni. menj el egy körmöshöz, aki szépen megcsinálja neked, az majd leszoktat a rágásról. ha délpesti vagy akkor írj egy privit, anyukám körmös.
nekem 4 éve folyamatosan műkörmöm van, és egyáltalán nem ment tönkre alatta a saját körmöm, nem tudom ennyi marhaságot honnan szednek az emberek :) nem a műkörömtől megy tönkre a természetes köröm hanem attól ha kezdő a műkörmös és túlreszeli a körmöt az előkészítésnél.
mivel te rágod, neked tovább fog tartani, már azért is mert biztos gyenge puha körmöd van, és beszakad mielőtt lenőne ekkorára. Ne várd, hogy egyből ekkora legyen, Hagyd egy kicsitt fellélegeznő őket, ne rágd és kb ekkorán hagyd egy pár hétig/hónapig [link]
ez alatt szépen megerősödik, és nem szakad be majd
Tapasztalat
tegnap előtti 14:55-ös vagyok
ha anyukád elmegy veled és áldását adja rá akkor rakathatsz te is. de mehetsz úgy is hogy csak megkérdezed hogy mit lehet a körmöddel csinálni hogy szépek legyenek, és a rágásáról is leszokj. :)
sok sikert ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!