Lányok véleményére vagyok kíváncsi. Hogy nézek ki? Hány évesnek tippelnétek?
2011. febr. 6. 00:17
21/35 anonim válasza:
Sztem jól nézel ki,és most ne sértődsz meg,ha azt mondom hogy 26-27 körüli lehetsz...nem öregíteni akarlak,tényleg nagyon fiatalnak nézel ki,fiatalos vagy,de akkor is tartom amit mondtam.Lehet,hogy most leégettem magam,de mindegy :).
(Amugy az én volt pasim amikor én 18 voltam,29 volt,s őt rendszeresen 23-24nek mondták max,sőt,nagyon fiatalos még most is,34 évesen.
Elárulod hány éves vagy?
22/35 anonim válasza:
Jézusom ilyen fejjel ki se mernék menni az utcára. :)
23/35 anonim válasza:
24 és szemcsi nélkül más hajjal jobb lennél, de így is aranyos vagy
25/35 anonim válasza:
Tetszik a hajad és helyes is vagy,de szerintem a szemüveg helyett jobb lenne a kontaklencse mert igy olyan,ahogy az előző válaszoló írta "okostojás" fejed van.De amugy aranyos vagy.Ja,és kb 22nek nézlek.:)
26/35 anonim válasza:
Szerintem 20-25 között lehetsz
27/35 anonim válasza:
20-22 évesnek tippelnek.
Nincs veled baj,jól áll a szemüveg.:)
28/35 anonim válasza:
Teljesen hasonló arcformánk van, arcstílusunk van :D Én is szemüveges vagyok, de csak akkor hordom ha nagyon kell pl fotózáshoz soha.
Jó ez, nincs ezzel baj :D
üdv 17F
30/35 anonim válasza:
22-24 és helyes vagy. és a szemüveg is jól áll, ha téged nem zavar, hagyd a francba a kontaktlencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!