Lányok véleményére vagyok kíváncsi. Hogy nézek ki? Hány évesnek tippelnétek?
2011. febr. 6. 00:17
11/35 anonim válasza:
20 körül, és szerintem válts kontaktlencsére.
nekem először fel sem tűnt hogy jól nézel ki, csak második szemrevételezés után szemüveg nélkül elképzelve. az rontja az összhatást, neked nem áll jól.
12/35 anonim válasza:
Szerintem nagggyon helyes vagy :), olyan 22-23 lehetsz..
13/35 anonim válasza:
Szedd ki középen a szemöldököd szerintem,csúnya,hogy össze van nőve.Amugy nem vagy csúnya,átlagos,de szemüveg nélkül jobb lennél valóban.
14/35 anonim válasza:
A szemüveg valóban nagyon nem oké neked, az arcod viszont helyes. 24 körülre tippelnélek korban.
23/N
15/35 anonim válasza:
kicsit informatikus fejed, van, de szerintem egész helyes vagy :) jól áll az a félszeg mosoly.
és szerintem olyan 19-21 éves körül lehetsz.
L.18
16/35 anonim válasza:
Húh, nekem nagyon bejössz :D
Ez nagy szó nálam, ritkán mondok ilyet valakire. Nagyon helyes arcod van, a szemüveg szerintem illik hozzád. A hajad is jó, a színe is tetszik.
Üdv !
Ja, bocsi: úgy 20 éves lehetsz. +/- 2 év, de inkább plusz.
17/35 anonim válasza:
jo a hajad de sokkal jobban alna ha waxot hasznalnal, maskulomben bejossz :P
18/35 anonim válasza:
22 éves vagy, nagyon aranyos, csak válts kontaktlencsére:)
19/35 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki:)
Megkérdezhetem hány cm vagy?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!