Mennyi a mellbőségetek? Milyen magasak és hány kilók vagytok?
Úgy látszik a kismellűek közül csak én merem leírni. :)
Nekem 84 a körmérete (70/B-s melltartót használok), ehhez 170 centi magas és 54 kiló vagyok. Gondolkodtam rajta, hogy egyszer, ha lesz annyi pénzem megműttetem, de mire oda jutok, addigra minek...fiatalon akartam volna jól kinézni. De végülis a barátomnak tetszem így, én próbálom elfogadni magam, annak érdekében pedig hogy a ruhák jól álljanak ott van a jó öreg push up! :)
Jézusom! Komolyan, miért akar minden nő tőgyes tehén lenni? A kicsi-normál mell a szép, nem a tőgy!
166 cm
53kg
mellbőség: 88cm (75B, vagy 75C???)
Szerintem kicsit nagyok, de ezek szerint kicsik:O Hát én nem szeretnék ennél nagyobbat, sőt talán picit kisebbet.
De alapjáraton elégedett vagyok!
26.L
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
Bocsi de ez nekem nem esett valami jól! Nekem 70E-s a mellem, eredeti és nem vagyok tőgyes tehén, vékony vagyok nagyon és lehet szép egy nagy mell ne csak a szélsőségeket nézd, hogyha nagy mell akkor az valami nagy darab csaj. 159cm vagyok 46kg és igen, nagyok a melleim ez zavar téged???
Nem, bocs, nem akartalak megbántani, te alapból sem lehetsz az, mert a 65F az max 85-88 as mellbőséget jelent, ha kicsi a hátad ha nem, akkor sem nagy.
De mindig kiakadok, ha egy normál mellű lány nagyobbat akar. Egyrészt öregít és kövérít is.
ma 14:57 es vagyok, nekem a mellbőségem 90cm, mell alatti körméret 67cm, akk szerintetek milyen mellméret felel meg ennek?
én nem akarok nagyobbat mondani, meg alapból se, inkább kisebb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!