Lányok! Milyen magasak vagytok? És a párotok? (ha nincs milyen lenne az ideális)?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 10:38
1/32 anonim válasza:
Én kicsi vagyok, 158 cm. A párom olyan 175 körül van,ő sem túl magas. Nincs optimális, csak az "üti meg a szememet" ha a lány magasabb,az olyan fura. De az sem gáz. Az is jó,ha nagyjából egyformák,de irtó aranyos,amikor egy naaagy magas srác mellett egy hozzám hasonló picike lány van. Az olyan cuki. :D
22/L
2/32 anonim válasza:
Én 166-167 cm vagyok (lehet hogy még nőni fogok), a párom akivel nem régen ismerkedtem meg ő 185 cm. Szoktam telitalpú szandikat húzni (abban kb. 175-177 cm vagyok) és imádom, hogy a párom még így is magasabb egy tizessel!
3/32 szamóca.. válasza:
163 körül vagyok.
hááát... tulajdonképpen mindegy, de olyan 180 körül a legjobb, vagy felette, mert hordok magassarkút:D
4/32 anonim válasza:
Szerintem semmi "cuki" nincs benne. Külsőség, semmi más.
5/32 anonim válasza:
Én 175, párom is ennyi kb. majdnem egyforma magasak vagyunk!!!
6/32 anonim válasza:
Én 178cm vagyok a párom olyan 182körül van..nem használok magassarkút,mert abban már langaléta lennék,törpesarkút szoktam felvenni:)
25.Nés 33.F
7/32 anonim válasza:
Én 156 centi vagyok, a páron 175 és 180 centi között van, nem tudom pontosan (több mint egy fejjel magasabb nálam). Ez ideális, mert még magassarkúban is apró vagyok mellette. Nekem tetszik, amikor egy pár között viszonylag nagy magasságkülönbség van, mert ettől a lány nőiesebb, a pasi meg férfiasabb lesz.
8/32 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok a Párocskám 180egy-kettő. Pont egy fejjel magasabb. Tetszik ez a magasság, jól passzolunk. 22N és 29F
9/32 anonim válasza:
165 cm vagyok, és nincs párom, de egy 180 cm körülinek nagyon örülnék :)
10/32 anonim válasza:
én 173magas vagyok, a párom 180-185 közötti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!