ezzel megfogtál, sosem mértem meg de szerintem elég felesleges is mivel lapos vagyok:D mondjuk elég vékony is vagyok, 45 kiló körül, és 163 centi.=S
gondolom nem segítettem?:Dd
l18
2011. febr. 3. 22:43
2/32 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, 167 cm magas, 57 kg, a mellbőségem pedig 91 cm :) Őszintén? Nem bánnám, ha nem lenne már most ekkora, mert sokan idősebbnek néznek, mint vagyok. Nem számít előnynek nálam, mert még lenne pár évem, mire elkezdeném a válogatást a fiúk közül.. nem sietek sehova :) Egyébként kortól függ általában, meg persze a génektől :D
2011. febr. 3. 22:53
3/32 anonim válasza:
176 cm, 55 kg, 85-ös mellbőség.
2011. febr. 3. 23:09
4/32 anonim válasza:
85. én megvagyok vele elégedve, nem nagy, nem túl kicsi. 165 cm és 54 kg vagyok.
21/L
2011. febr. 3. 23:10
5/32 anonim válasza:
Egyébként igen, a gének sokat számítanak, pl. ha mindenki kis mellű a családban (nálunk igen:D), akkor ne is számíts közepes vagy nagy mellekre és így tovább. Bár terhesség/szoptatás folyamán nő 1-2 méretet az ember melle, és általában utána is nagyobb marad legalább 1 mérettel, csak ügyelni kell rá, hogy ne ereszkedjen meg és feszes maradjon. Bár ami azt illeti, én nem szeretnék ennél nagyobb melleket, elégedett vagyok ezekkel is :D
2011. febr. 3. 23:11
6/32 anonim válasza:
173 cm 58 kg es 90 mellboseg. Szeretem, hogy nagy, de egy kicsit ereszkedik, ami mar nem olyan jo. :(
2011. febr. 3. 23:13
7/32 anonim válasza:
a mellbőség leginkább a hátszélességtől függ. most mondok egy példát. én hordok 70D-t, és 90 körüli a mellbőségem, van egy barátnőm, aki 80A-t hord, és ugyanúgy 90 a mellbősége, pedig szinte alig van melle.
Ezzel h kinek mekkora a mellbősége kavarodás lehet, sztem akkor már a mell alatti körméretet vagy a melltartó méretet is meg kéne adni, mert irta előttem is valaki nem mindegy h nagyobb darab vagy sovány az illető és ugyan az a mellbőségük.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:11
Az én családomban mindenkinek kis melle van,70A, 75B, 85B, 75B csak nekem van ekkora megh iker tesómnak nagyobb még mint a többinek 75C.
2011. febr. 4. 07:48
10/32 anonim válasza:
ja és akkor a tiédet leirod:) véleményezhetjük is ha gondolod:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!