Van valami természetes módja a "mellnövesztésnek"?
Figyelt kérdés
azt hallottam a tejtermékek segíthetnek.igaz ez?ha nem akkor van valami természetes mód?mert hormonokkal semmiképp nem akarok kisérletezgetni..(vagy ez 100%-ig genetika?)2009. febr. 8. 11:14
1/5 anonim válasza:
Van sok minden, vákumos gépezetektől a mellnövelő csodakapszulákig. Igazából ami működik is, az is csak max millimétereket növel rajta, de a többségnek semmi hatása nincs, láványos eredményt mag aztán végképp nem adnak. Röviden: nincs.
A tejtermékeknek amúgy nincs rá hatása, érdekes is volna, hogyhaa nő tejet inna, és megnőne a melle... Hamar pánik törne ki a plasztikai sebészek körében:)
2/5 anonim válasza:
Ha lenne természetes módja, akkor nem tetetne be mindenki szilikont, aki nagy ciciket akar.
3/5 anonim válasza:
Mellmasszaázs pár centit növel!És Pesten csinálnak mellnövelést energiával,és működik...Persze nem lesz pamela anderson,de vmennyit nő!
4/5 anonim válasza:
Kézrátétellel mellnövesztést vállalok. Első 20 Alkalom ingyen. Ne hagyja ki!
16/F
5/5 anonim válasza:
agykontrollos vagyok... én masszirozom és elképzelem, h nő.... és ez olyan exponenciális fv., mert az elején, mikor még nem nagyon hittem benne, lasabban nőtt, de amikor láttam, h anyám, ez működik... basszus egyre gyorsabban nőtt 2 méretet... nekem is mondtak olyat, h ez nem működik... de neked ezt agykontrollosként igazán nem kellene figyelembe venni.... "merth nincs lehetetlen!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!