Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek az izzadás ellen?

Mit tegyek az izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Amikor meleg van, és bárhová megyek elkezdek izzadni.Nagyon kellemetlen mikor az arcomról oldalt folyik le az izzadság.Mit tegyek ellene?vagy egyáltalán lehet vmit tenni? vannak olyanok akiknek 40 fokba is csak melegük van de nem izzadnak.Mitől van ez?
2009. febr. 7. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

az izzadás valójában jó, mivel tisztul a szervezeted.

ha az arcodról folyik le a víz akkor esetleg húzz a csuklódra olyan "izét" (nemtom mi a vene... :S) vagy tegyél fülvédőt (én ennek hívom, evvel nem folyik végig az arcodon az izzadság)

remélem segítettem valamicskét...

2009. febr. 7. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ebben sztem lehet öröklött hajlam is.Apám,én és az unokohúgom is pont ilyenek vagyunk.Nyáron még a hideg zuhany után is a ventilátor előtt öltözöm,mert rögtön ver a víz.
2009. febr. 7. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én a Solutio Antisudorica nevű készítményt használom, úgy tudom minden területen lehet használni, de ez pontosan bele van írva. este, fürdés után, lefekvés előtt kell bekenni, elméletileg minden nap, de ezt nem ajánlom mert akkor nagyon mar. én 2-3hetente használom. minden gyógyszertárban kapható, az ára 300 ft körül van
2009. febr. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!