Házi praktikák izzadás ellen?
hm.. egész jónak tűnik. ma este kipróbálom fürdés után (:
ment a pont
várom még a további ötleteket!
a hintőpor tényleg jó...
én mondjuk
solutio antisudorica ecsetelőt használok 350 ft a patikában...
az a jó vele hogy eleinte 2 naponta kened akkor használni fog...és utána elég lesz 2 hetente...esetleg ritkábban...
nekem megszűntek így a kellemetlen póló foltok és a szagok...csak borotválkozás után nem szabad bekenni vele a hónaljat mert kipirosodik és mivel ez alkoholos ecsetelő csípni fog...
nem tudom milyen házi praktika lehet még a hintőporon kívül...
második válaszoló voltam ... :D
utána néztem gugliba... :D
Napközben vattakoronggal kenj ecetet a hónaljadra, hogy a testszagot okozó baktériumok szaporodását megakadályozd. Ne alkalmazd azonban borotválás után, mert rettentően csípni fog.
A varázsmogyoró-főzet is hasonló hatással bír, amit tetszőleges gyakorisággal közvetlenül a bőrünkre is spriccelhetünk, vagy vatta segítségével is felvihetünk. A frissítő, kellemes illatú folyadék szárító és dezodoráló hatású is egyben.
Hintőpor helyett használj szódabikarbónát vagy kukoricalisztet, amelyek felszívják a nedvességet. A szódabikarbóna emellett a testszagot okozó baktériumokat is elpusztítja.
Borotváld rendszeresen a hónaljadat. A hónaljszőrzet ugyanis fokozza a testszagot, mivel felfogja az izzadságot, ezáltal kedvező környezetet jelent a baktériumok szaporodásához.
beírtam gugliba hoy "házi praktika izzadás ellen" első link :)
Elképzelhető, hogy csak a gyógyszertárakban kapható antibakteriális fertőtlenítőszerek segítenek.
én is beirtam csak más szórendben. nem igazán találtam használható információkat
de nagyon hálás vagy h utána is jártál (:
ment a pont mindenképpen !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!