Szerintetek mitől lehet, és mit tegyek ellene? (izzadás)
Szia. Ez lehet a pajzsmirigy túlműködés miatt is. Sokszor olvastam már hogy az okoz túlzott izzadást. Szerintem ez nem normális. Igen is hogy kérj egy nyaki ultrahangot vagy valamit, ami megmutathatja. Nézzd utánna a google-ben, sok cikk szól erről.
A Soluito Antisudorica egy izzadásgátló készítmény, amit a gyógyszertárban lehet kapni 1000 ft aluli áron (ha jól emlékszem az árára). Nagyon hatásosnak bizonyul, mert aki eddig kipróbálta mindenki csak dicséri. Viszont nagyon nagy az aluminium tartalma, ezért nagyon veszélyes. Rákot okozhat, persze ez nem mindenkinél. Eltömíti a pólusokat, így gátolja az izzadást. De gondolj bele, a szervezetedben kell izzadni, ki kell üríteni a méreganyagokat, az izzadás természetes folyamat. Nem akarlak erről a szerről lebeszélni, mert tudom milyen érzés a túlzott izzadság (én is szenvedek vele) de gondold meg azért mit próbálsz ki.
Nekem is kellemetlen, hiszen csak fekete-fehér pólókat tudok hordani, nehogy meglátszódjon. :/
Remélem azért segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!