Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mitől lehet, és...

✮ʝօк&# kérdése:

Szerintetek mitől lehet, és mit tegyek ellene? (izzadás)

Figyelt kérdés
Születésemtől fogva nagyon hamar elfáradok, de főleg leizzadok, mindegy hogy 100 vagy 500 métert futok le, ugyanúgy nézek ki. Ha elmegyek táncházba,még alig kezdődött meg a buli, már verejtékezek, és amikor más kezd verejtékezni, akkor én már azt sem tudom hova bujjak szégyenemben, mert a nadrágom, hátam, hónaljam,egyszóval mindenem tiszta víz. Már ott tartok, nem tudom milyen anyagú ruhát vegyek, hogy ne üssön át..orvosnál még nem voltam evvel a problémával de kérdeztem már orvost csak úgy és azt mondta ilyen vagyok, nem lehet semmit tenni..azért remélem valaki valamit tud ajánlani..Solutio Antisudoricaról hallottam, de előbb magyarázza el valaki mi az. Köszi és bocs ha hosszú voltam :)
2011. jún. 4. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Ez lehet a pajzsmirigy túlműködés miatt is. Sokszor olvastam már hogy az okoz túlzott izzadást. Szerintem ez nem normális. Igen is hogy kérj egy nyaki ultrahangot vagy valamit, ami megmutathatja. Nézzd utánna a google-ben, sok cikk szól erről.

A Soluito Antisudorica egy izzadásgátló készítmény, amit a gyógyszertárban lehet kapni 1000 ft aluli áron (ha jól emlékszem az árára). Nagyon hatásosnak bizonyul, mert aki eddig kipróbálta mindenki csak dicséri. Viszont nagyon nagy az aluminium tartalma, ezért nagyon veszélyes. Rákot okozhat, persze ez nem mindenkinél. Eltömíti a pólusokat, így gátolja az izzadást. De gondolj bele, a szervezetedben kell izzadni, ki kell üríteni a méreganyagokat, az izzadás természetes folyamat. Nem akarlak erről a szerről lebeszélni, mert tudom milyen érzés a túlzott izzadság (én is szenvedek vele) de gondold meg azért mit próbálsz ki.

Nekem is kellemetlen, hiszen csak fekete-fehér pólókat tudok hordani, nehogy meglátszódjon. :/

Remélem azért segítettem.

2011. jún. 4. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló a problémám, én most hallottam h a zsálya tea csökkenti az izzadást, azt akarom kipróbálni 21L
2011. jún. 4. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért te is, kedves kérdező írhatnál valami köszönöm-öt vagy valamit. o.o 1. voltam
2011. jún. 5. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
KŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSZÖNÖM...
2011. jún. 5. 12:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nem írtam még este,csak koncerten voltam :D
2011. jún. 5. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!