Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek az izzadás ellen?...

Mit tegyek az izzadás ellen? Ti mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
reggel megmosakszok szappannal és utána izzadásgátló dezodor (ha lehet valami jó illatú)este fürdés után is beszoktam magam fujni de csak néha
2009. ápr. 21. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a fújós dezodorok, sprayk nem hatásosak.

sztem a stiftek vagy a golyós dezodorok használnak leginkább ha a hónaljról van szó.

máshova nem teszek semmit mert pl. ha a hátamon izzadok annak nincs szaga

2009. ápr. 21. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én is inkább stiftet használok, de ha nagyon izzadsz egy kevés hintőport is használhatsz!
2009. ápr. 21. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szija! lehet kapni patikában (két bnőm is használta), nem tudom a nevét, sikamikának becéztük mert arra hasonlit a neve.. úgy kell kérni, hogy izzadás ellen, és azzal kell 'ecsetelni' először asszem naponta többször majd lehet csökkenteni. mindkettőjüknek bevált, nem tudom mennyi, de nem olyan drága. sok sikert!
2009. ápr. 21. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyszertári sikamika neve solutio antisudorica. Nálunk 344 Ft (ez gyógyszertáranként változhat, de hát elég olcsó ugyebár)

Itt ajánlotta valaki, kipróbáltam, s nekem tényleg használt (na, ez már tiszta reklámszöveg :)))))

2009. ápr. 22. 09:13
 6/7 anonim válasza:
52%
Mindezek mellett öltözz szellősen...
2009. ápr. 22. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem az izzadás annyira nem zavar,mint a testre kerülő külső akármilyen kosz,vagy szaros segg,hugyos pénisz,ezek után sokkal fontosabbnak tartom a tisztálkodást.De persze izzadás is problémás,de az nem annyira vészes. Eddzés közben mindig be van állítva a ventillátoros hűtés, meg használok nyári kánikulában parfümöt, az azért legyüri az utközben keletkező szagokat rendesen.Persze csak a friss ózonikus illatú.A tömény undormány parfümök rosszabbak izzadás elkerülésére. Sima spray rettenet gyenge. A testszag az legalább olyan erős szagkoncentráció, mint egy parfüm. A sprayk ezekkel nem veszik fel a versenyt,mert nagyon lightosak.
2010. szept. 25. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!