Mit tegyek az izzadás ellen? Ti mit tesztek ellene?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 15:06
1/7 anonim válasza:
reggel megmosakszok szappannal és utána izzadásgátló dezodor (ha lehet valami jó illatú)este fürdés után is beszoktam magam fujni de csak néha
2/7 anonim válasza:
szerintem a fújós dezodorok, sprayk nem hatásosak.
sztem a stiftek vagy a golyós dezodorok használnak leginkább ha a hónaljról van szó.
máshova nem teszek semmit mert pl. ha a hátamon izzadok annak nincs szaga
3/7 anonim válasza:
én is inkább stiftet használok, de ha nagyon izzadsz egy kevés hintőport is használhatsz!
4/7 anonim válasza:
szija! lehet kapni patikában (két bnőm is használta), nem tudom a nevét, sikamikának becéztük mert arra hasonlit a neve.. úgy kell kérni, hogy izzadás ellen, és azzal kell 'ecsetelni' először asszem naponta többször majd lehet csökkenteni. mindkettőjüknek bevált, nem tudom mennyi, de nem olyan drága. sok sikert!
5/7 anonim válasza:
A gyógyszertári sikamika neve solutio antisudorica. Nálunk 344 Ft (ez gyógyszertáranként változhat, de hát elég olcsó ugyebár)
Itt ajánlotta valaki, kipróbáltam, s nekem tényleg használt (na, ez már tiszta reklámszöveg :)))))
6/7 anonim válasza:
Mindezek mellett öltözz szellősen...
7/7 anonim válasza:
Engem az izzadás annyira nem zavar,mint a testre kerülő külső akármilyen kosz,vagy szaros segg,hugyos pénisz,ezek után sokkal fontosabbnak tartom a tisztálkodást.De persze izzadás is problémás,de az nem annyira vészes. Eddzés közben mindig be van állítva a ventillátoros hűtés, meg használok nyári kánikulában parfümöt, az azért legyüri az utközben keletkező szagokat rendesen.Persze csak a friss ózonikus illatú.A tömény undormány parfümök rosszabbak izzadás elkerülésére. Sima spray rettenet gyenge. A testszag az legalább olyan erős szagkoncentráció, mint egy parfüm. A sprayk ezekkel nem veszik fel a versenyt,mert nagyon lightosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!