Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kiröhögnétek azt akinek nem...

Kiröhögnétek azt akinek nem szép a foga, de amúgy szép?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az ilyen setekről, válaszokat várok. :) köszi
2011. jan. 31. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy nem vagyok valami szép, de a fogaim sokat rontanak a helyzeten. Csírahiányom van, vagy mi, azaz a fölső kettes fogaim nincsenek meg, sose voltak. Ráadásul fogszabályzóm van, de hogy ezt tetézzem, jelenleg az egyik szemfogam is hiányzik, mert ki kellett húzni, ugyanis tejfog volt még. Pedig amúgy tök egészségesek a fogaim, nem sárgák, nincs egy se, ami lyukas lenne, csak hát rossz géneket örököltem :/ Most épp rágnom is nehéz, a hiányzó szemfog miatt, de ha kinő (ami még kb. 1 év) akkor talán javul a helyzet.

Engem amúgy még sose röhögtek ki emiatt, csak ha elkezdek beszélni, valaki olyannal aki ezt nem tudta rólam, és látja a fogaimat általában elcsodálkozik, és megkérdezi, hogy mi történt. Elég zavaró dolog, de hozzá lehet szokni. Szóval örüljetek, hogy megvan az összes fogatok, még ha nem is tökéletesek :)

2011. jan. 31. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:

esetekről akart lenni, csak lemaradt egy e.

de mindegy kössünk bele a kérdezőbe.

nekem az első két fogam van valamennyire egymásnak nőve, így kicsit háromszögbe, se nem észrevehető mert az ajkam átlagba betakarja, vicsorogni meg nem szoktam. meg amúgy se teljesen egyenletes a fogam, de soha senkit nem zavart. én így jól érzem magam más nem érdekel. nem hiszem hogy valaki jön és hadd nézzem, aha nem egyenes akkor nem is tetszel. ha már ápolatlan, az már más.

2011. jan. 31. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:

18:31

Nem belekötöttem a kérdezőbe, én nem vagyok ilyen penge, mint ti, hogy szó szerint fél szavakból is kihámozom, mit akart kérdezni...

Veregesd meg a saját válladat!

2011. jan. 31. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:

18:36

megtettem, köszönöm, hogy lehetőséget adtál rá.

(jó, és én meg szopkodjam ki a kisujjamból hogy te nem ironikusan írtad.)

2011. jan. 31. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:
igen, estekeről* akart lenni, csak lemaradt az e betű. de talán érthető volt :D
2011. jan. 31. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem röhögném ki... a testi hibáiról senki nem tehet, ilyen miatt nem szabad kinevetni... persze az más, ha sosem mos fogat, és emiatt elsárgulnak és kirohadnak a fogai :D De akkor sem nevetem ki...
2011. jan. 31. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:

hát a kócos/kusza fog igénytelenségre vall! persze vannak kivételes esetek, de pl amit te írtál, hogy le van törve az első foga az elég ciki.

nekem sajnos sárgásak a fogaim. genetika, édesanyámnak és nagymamámnak is ilyen. sajnos nem tudok ellene tenni semmit, de hálistennek a fogsorom maga nagyon szép, persze tettem érte, kiskoromban hosszú évekig éjszakai fogszabit hordtam. (szenvedtem is vele rendesen) a fogorvos is mindig megdicsér rutinvizsgálaton, hogy bárki megirigyelhetné, olyan szépek és egészségesek a fogaim. :D

2011. febr. 1. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!