Kiröhögnétek azt akinek nem szép a foga, de amúgy szép?
szépség = adottság
rossz fog = igénytelenség (nekem se hófehérek, sokáig nem törődtem velük, ez van, de legalább megvannak, nem feketék)
nekem a fog is hozzátartozik a szépséghez, főleg, hogy az egy személyiségi dolog, ha leszartad a fogaid és már ki is esett v feketék v vlmi akkor hiába vagy "egyébként" szép
Hát ha "rohad" a foga az elég igénytelen,bár szerintem a szabálytalan fogsor sem szép látvány.Nekem sajnos olyan van,most szántam rá magam a fogszabályzóra(eddig féltem a húzástól:D).Még soha nem szóltak meg a fogam miatt és nem mondta még egy pasi sem,hogy meg kellene csináltatni vagy csúnya.De azért valljuk be,jobb ha szép egyenes egészséges foga van az embernek.
21/l
Nekem fogszabályzó kellene, de amíg kicsi voltam, féltem a fogorvostól, mert elrontotta nem egy fogamat, most meg nincs rá pénzem.majd egyszer lesz.
20/l
Hát azt meg lehet csináltatni fogorvossal:)
Szerintem ha tetszik és nem igénytelen akkor ez nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!