Mit tesztek beszakadt körmök ellen?
Figyelt kérdés
Mivel kenitek?Valamilyen vitamin amit szedtek.vagy hasonló dolgok2009. febr. 6. 21:35
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem arra gondolok h elmész és felrakatsz műkörmöt.
2009. febr. 6. 21:36
2/7 anonim válasza:
Az édesanyám manikűrös-pedikűrösként dolgozik, az ő tanácsára már több mint öt éve nem vágom, hanem reszelem (üvegreszelővel) a körmeimet.Azt mondta, ettől megerősödik a köröm. Megfogadtam a tanácsát, és nagyon ritkán törik, szerintem próbáld ki!
3/7 anonim válasza:
Én rakattam műkörmöt, mert nagyon elegem lett belőle. Pedig csak reszeltem. Volt már régebben is műkörmöm, nekem így jobb. Nincs vele gondom, bajom.
4/7 A kérdező kommentje:
Én se vágom már jóideje,én is hallottam ezt a dolgot.DE milyen az az üvegrezselő?
2009. febr. 6. 21:51
5/7 anonim válasza:
Énis reszelővel reszelem a körmöm és azóta nem törik,és valóban megerösödött!
6/7 anonim válasza:
Szia, első vagyok!
Kezdd azzal, hogy elmész manikűröshöz. Csak egy egyszerű manikűrt kérj, így szépen formára reszeli a körmeidet, amit utána tudsz reszelni otthon. Anyám pl már csak üvegreszelővel dolgozik, ha szerencséd van, a Te manikűrösöd is azzal fog, és ált. náluk venni is lehet. Kb egy ezres. Leejteni nem érdemes, mert eltörik, én amúgy fodrászkellékboltban tudtam venni, mikor elkavartam amit anyámtól kaptam.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. febr. 8. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!