Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Fontos! Bár...

Csúnya vagyok? Fontos! Bár szerintem nagyon rondaaa vagyok.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 30. 16:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
számomra átlagos vagy
2011. jan. 30. 18:38
 32/37 anonim ***** válasza:
60%

Nem olvastam végig a többi választ.

Nem tudom hány éves vagy, én olyan 13-14-nek tippellek(bocsánat, ha nem egyezik). Nagyon sokat fogsz te még változni! Hidd el!

Vágass valami jó frizurát, csinálj magadnak jó sminkeket! Ezeket gyakorold otthon simán. :)

2011. jan. 30. 18:49
 33/37 Futaki.Bátor ***** válasza:
36%
miiiiéééérrrt jóóó azzz haaa ígggy íííírsz? amúgy meg nem vagy ronda, sztem szépek a szemeid(:
2011. jan. 30. 20:32
 34/37 anonim ***** válasza:
nemvagycsunya nyugodj meg csak ne hizzál és minden jó meg ugyis még nön9 fox fiatal vagy ..és tornázz..meg minden ..nyugii :))
2011. febr. 4. 17:25
 35/37 anonim ***** válasza:
Dehogy is!Megnéztem a fényképedet és egyáltalán nem vagy csúnya.Sőt, nagyon szimpi vagy. Nagyon szép a szemed és aranyosnak tűnsz.Ha kedves vagy és sokat mosolyogsz, mindenki szeretni fog.
2011. febr. 7. 13:48
 36/37 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem vagy ronda,ha annak érzed magad,vágasd le a hajadat,ha akarod vasald ki,bár szerintem szép a hullámos haj.

és még sminkelheted is magad,nem muszáj erősen csak egy kis alapozó,csokibarna szemfesték és szempillaspirál.

meg egy pici szájfény vagy világosabb rúzs :))

13L

2011. júl. 2. 14:10
 37/37 jó tanács0012 ***** válasza:
Hát ne haragugy meg de elég csuda vagy fujj
2014. márc. 27. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!