Csúnya vagyok? Fontos! Bár szerintem nagyon rondaaa vagyok.
2011. jan. 30. 16:42
12/37 anonim válasza:
Mennyi bunkó ember van itt!!! Szerintem helyes csaj vagy, egyáltalán nem vagy ronda. És ne hallgass a bunkókra, sokak attól érzik jól magukat, ha névtelenül beszlhatnak másoknak.
13/37 A kérdező kommentje:
10/3 mondta hogy nem vagyok csúnya XD pompááás :((
2011. jan. 30. 16:56
14/37 anonim válasza:
talán ha nem lenne pufi arcod aranyos lennél :D én nemvagyok valami húdekövér, csak egy kicsit punnyadt, de mostanra-17évesre koromra- 'lement' a babaarcom, és most ilyen felnőttes lett.
amúgy hány éves vagy hogy már pasizni akarsz???
15/37 A kérdező kommentje:
nem szeretnék, csak jóó lenne ha nem lennék csúnya . 15 leeszek
2011. jan. 30. 17:01
16/37 anonim válasza:
Most komolyan az ezen az oldalan névtelenül, bunkó módon unatkozó kritizálók, ostoba véleményére alapozol??..
Csomó ember csak szemétkedni jár ide...
Ne vedd ennyire komolyan őket!!!
NEM VAGY CSÚNYA!!
18/37 A kérdező kommentje:
akkor ha nem vagyok csúnya ..... se szép akkor most mi van ???
2011. jan. 30. 17:09
20/37 anonim válasza:
Már megbocsáss, senki nem kritizálja a csajt, csak véleményt nyilvánít. Az oldal lényege, hogy anoním, ismétlem ANONÍM céllal a kérdésekre választ adjanak az emberek. Ezt tették a válaszadók.
Nem értem, mi ebben olyan felháborító.
Egyébként szerintem sem vagy szép. Az írásmódodról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!