Miért van mindenki elájulva "Barbara Palvin"-tól? Vélemény? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
Sztem nem egy nagy szám, persze kisminkelve szép, de amúgy egy átlagos model lány...
képek:
meg oké, az is dicsérendő, hogy természetes a lány, de nem egy különleges szépség
2011. jan. 29. 11:11
31/33 nojka_111 válasza:
Hát a legutolsó videó, amit az előttem szóló küldött is pont azt bizonyítja, hogy nem csacska, és teszem veszem és nincs beleszeretve magába :/ Úgy viselkedik mint egy neveletlen 13 éves :D
32/33 nojka_111 válasza:
Emberek! Annyi szép magyar nő rohangál az utcán, tessék nyitott szemmel járni. A szépség egyébként is relatív, mindenkinek más a szép. ;) Sok mindenki lehetne ebben az országban Palvin Barbi, csak a többségnek van annyi esze, hogy rendes hivatást választ. :) És én most az igazi nőkről, nem a tinikről beszélek. Az igazi nők nem csak a külsejükkel vannak elfoglalva. Jó kis kontrasztra szeretnék rámutatni: ez után az interjú után, amit az előttem szóló linkelt, hallgassatok meg pl. egy Rúzsa Magdi interjút (Egy kávé Szili Nórával ajánlatos) és ezek alapján beszéljük meg mi is az igazán szép. Sztem ami kívül-belül az, amiről kevesebbet tudunk és mosolygásra késztet. :)))
33/33 anonim válasza:
Képtelen vagyok elhinni, hogy ennyi vak és/vagy igénytelen ember van ebben az országban. Csak mert ez a Barbit isteníti a média, még nem kell bedőlni neki! Biztos vagyok benne, hogy külföldön sem tetszik mindenkinek ez a lány. Aki igazi nőt akar, annak úgyse ő az ideálja. Túl sok a manipulálható, agymosott ember. A sok depressziós, fáradt hazai embernek meg már nincs ahhoz sem ereje, se képessége, hogy az igazán szépet észrevegye. Az kell neki, amit oda dobnak elé. Ja, és az igazi egyéniségek nem divatmajmolók, és nem azt hordják, amit ez a Barbika a kifutókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!