Miért van mindenki elájulva "Barbara Palvin"-tól? Vélemény? Kort és nemet is írj!
Figyelt kérdés
Sztem nem egy nagy szám, persze kisminkelve szép, de amúgy egy átlagos model lány...
képek:
meg oké, az is dicsérendő, hogy természetes a lány, de nem egy különleges szépség
2011. jan. 29. 11:11
21/33 anonim válasza:
Én nem vagyok elájulva tőle, persze szép amit elért, még ha nem is tartom sokra a modelleket, vagy azt amit képviselnek. Nem alélok el a gyönyörtől, hogy ezt magyar létére érte el, hisz a magyar lányok általában eléggé szépek világviszonylatban, és biztos lennének nála jobb és szebb modellek is a magyarok közül. Az irigységgel dobálózók meg gondolkozzanak el azon, hogy ők hol tartanak hozzá képest és hogy mennyi lehetősége is van 9 millió magyarnak a világsikerre, vagy legalábbis elfogadható életszínvonalra a Kárpát-medencében, mert nem mehet mindenki külföldre.
22/33 anonim válasza:
Nekem se tetszik ez a csaj, nem vagyok rá féltékeny, nem azért nem tetszik, csak vannak emberek, akikre ránézek és egyszerűen nem szimpatikusak, magyar lányok között is vannak sokkal szebbek szerintem, szerencséje volt, hogy pont őt kapták fel! Ez bármelyik modellel megtörténhet, ha valami fejesnek megtetszik, hamar felkapja a divat világ, kérdés, hogy meddig fogja megállni a helyét benne..
23/33 anonim válasza:
mi a fákkot féltékenykedsz? nemtetszik? akkor kopj le róla...és azért van mindenki elájulva tőle mert nagyon jó a kisugárzása kedves,aranyos és elég sok ember szerint szép is!
24/33 anonim válasza:
csak a magyarok vannak tőle elájulva. amúgy nagyon szép lány, de vannak nála szebbek is. belsőre milyen azt nem tudom, ezért nem is vagyok oda érte. viszont büszke vagyok arra, hogy magyar lányként hatalmas sikereket ért el a modell/divatvilágban *-*
25/33 anonim válasza:
szerintem gyönyörű, viszont nem szimpatikus és furcsán beszél. elájulni meg nem tudok olyantól, aki tulajdonképpen nem tett semmit, mert arról nem tehet, hogy szépnek született.
26/33 anonim válasza:
Az arca nem ronda, bár az álla eléggé hegyes, számomra csak egy Natalia V. utánzat. A lábai meg valami hihetetlenül rondák. Ettől függetlenül lehet, hogy kedves meg fotogén stb és ezért kapták fel. Bár szerintem vannak modellek akik sokkal szebbek és mégsem kapnak ekkora figyelmet. Ennyi.
27/33 nojka_111 válasza:
Véleményem szerint is arról van szó, hogy megvannak azok a tipikus vonások egy arcon, amik mindenki számára egy fotón keresztül szimpátiát keltenek. Nincsen semmilyen jellegzetes vonása; érdekes, hogy majdnem minden egyes hozzászóló más-más celebet nevezett meg, akire kísértetiesen hasonlít (Adriana Lima, Natalia V., Milla Jovovich, Brooke Shields és még sorolhatnám). Szinte megkülönböztethetetlenek egymástól,amit már egy előttem hozzászóló jól szemléltetett is. Attól, hogy egymáshoz hasonlítjuk őket nem azt jelenti, hogy irigyek vagyunk. Hogy nem esünk tőlük hasra, mind azért van, mert a szépség egy genetikai örökség.Nem tesz az illető érte semmit. Adottság.Másrészt mindenki megöregszik... Valószínű neki is van egy mecénása,aki elegendő hátszelet adott az elinduláshoz.A bajom csak az, hogy az egész modell szakma egy nem létező női ideál kialakításáról szól és határozottan SZEMFÉNYVESZTÉS. Hiszen mindenki látott már hírességeket smink és retusálás nélkül.Barbiról speciel ennyit mondanék: Illegeti-billegeti magát a képeken (mint minden modell) talpig sminkben, ha kell mellbimbót villant, nyilatkozta, hogy ha kell majd vetkőzik is(Tilla műsora). Ezek szerint egy kis gázsiért és a hírnévért bármit?Sztem az a szánalmas, hogy ilyen embereket bálványozunk,és hírként van bejelentve, hogy kivel boronálják össze(JB). Azt, hogy beleillik a modellvilág jól kitalált sablonjába és profin jól sikerült szép képek készülnek róla, azt senki nem vitatja, de ezért senki nem érdemel vörös szőnyeget. Bár magyar tudósainkat sikerül volna vörös szőnyegen vonultatni, biztos az amerikai vetélkedőkön nem azt gondolnák, hogy éhesek vagyunk :D de sajnos Irínyiről, Tellerről vagy Rubik-ról nem sikerültek ilyen szexi képek.
28/33 anonim válasza:
Unalmas és teljesen átlagos. Ezen kívül idegesítően buta feje van egyes képeken.
29/33 anonim válasza:
Szerintem is tok szep csaj de en sem vagyok elajulva tole...:)
30/33 anonim válasza:
Ebben a videóban egész normális: http://www.youtube.com/watch?v=cZ7Omh1F7v4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!