Miért van mindenki elájulva "Barbara Palvin"-tól? Vélemény? Kort és nemet is írj!
Sztem nem egy nagy szám, persze kisminkelve szép, de amúgy egy átlagos model lány...
képek:
meg oké, az is dicsérendő, hogy természetes a lány, de nem egy különleges szépség
Kedves :A válasz megírásának időpontja: 01-29 12:23
a közös bennük az arcformájuk, a hajuk, a szemük , és a telt ajkuk(ez utóbbi a legfeltűnőbb)ami miatt egy kicsit elbizonytalanodtál:mindegyiknek más a bőrszíne.
Palvin Barbi fiatal kora ellenére órási sikereket ért el. Ritka az egész világon, hogy egy ilyen fiatal lány ilyen hamar ekkora népszerűségre tenne szert.
Saját véleményem szerint nagyon aranyos arca van, modellnek való.
És egyébként azért hasonlít a sok modell (volt egy válaszoló aki képeket is linkelt), mert a semleges smink kiemeli az arcukat (azon belül főleg ajkukat), hogy jobban lehessen látni, hogy nem csak agyonsminkelve tudnak széoek lenni.
A modellvilág ilyen arcokat keres, hiszen a modellkedésnek főleg az a lényege, hogy (nem csak) ruházati termékeket mutassanak be.
A kifutókon se a modellt kell nézni igazából, hanem a ruhákat. De nem árt ha a modell szép, mert nyilván az embernek elmehet a kedve egy csúnya modellen látott ruhától. A sok semleges arc is ezt tükrözi: Egy visszafogott modellen láthassuk a tervezők új ruháit.
kajakra ugy néz ki,mint milla jovovich fiatalon..vagy natalia vodianova. [link]
nekem rengeteg barátnőm van,akinek ilyen vágású a szeme,gyönyörű hosszú haja van,kék szeme,és telt ajka.nem tartom különlegesnek.a beszédstílusától és az önmagáról alkotott véleményétől pedig egyszerűen falra mászok..
A jobb felső és a sárga fehérneműs kép szerintem önmagáért beszél. Ha egyszer ilyen szép barátnőm lehetne... De az ilyen lányoknak úgyse kell átlagos külsejű srác. Tudják, hogy szépek, nagyon vonzóak. Így ők is megtehetik, hogy a legjobb fiúk közül válasszanak. Szóval, szerintem külsőre álomszép! Belsőre meg nem ismerem.
Kedves kérdést posztoló!
Süt rólad az a jó magyaros irigység. "A fene egye meg milyen fiatal és mennyi sikert ért el." És gyönyörű is! Jól beszél angolul (ami a legtöbb szupermodell-jelöltünkről nem mondható el) és kedves a modora.
Nehogy már örülj neki, hogy egy hazánk lánya viszi a jó hírünket a világba! Nehogy már örülj a másik sikerének.
Kérted a nemem: férfi. Bár te azzal nem tisztelted meg a közösséged, h a tied eláruld. Kitalálom: NŐ vagy. Csak egy nő lehet ilyen irigy erre a lányra. Gondolom valami kövér sminkes vagy, akit esz a fene, h nem született kellemes külsővel...
Hajrá Barbara!
Szerintem a kérdezô nem sértegette, semmi ilyesmit nem írt, fölösleges támadni.
Itt a gyk-en rengeteg kérdés szól arról, hogyan nyaljuk fényesre Palvin Barbara seggét.
Mellesleg elég gáz, hogy az ember ha valakit nem sztárol, akkor biztos irigy, mert sz@rnak született, ha meg ellenkezô nemû, akkor meg azért, mert ilyet sose kaphat. De tárgyakkal is ez megy, ha valakinek nem tetszik egy aktuális cucc, akkor az csak azért lehet, mert biztos nem áll jól rajta, vagy nincs rá pénze...
Lényeg: Jól néz ki, szép persze, de semmi különös, ami okot adna, hogy a csapból is ez a téma folyjon.
Különleges, egyedi arc? Mintha Adriana Lima klónja lenne, csak hála Istennek, emberi kinézetû szájjal, mert annak a nônek vmi katasztrófa... amúgy egy kaptafa...
Ezzel semmi gond nincs, modellek, csak unalmas, mikor elvakultan bálványoznak valakit, mintha nem emberi, hanem természetfeletti lény lenne :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!