Barbara Palvin hogy lehet ilyen szép?!
Figyelt kérdés
Nem is nézem tovább a képeit:((Megőrülök..2011. jan. 28. 20:53
41/47 anonim válasza:
Ezzel nem értek egyet! Az hogy jeleskedik egy MAGYAR lány Európán túl, az nem csak az ő sikere, hanem a magyaroké is!!! Szerintem eleget szerepelt a médiában, a Victoria's secret és a Barbi is..aki meg nem nézte, nem érdekli az az ő baja! Tudod az én barátnőm kint élt Amerikában és sajnos fogalmuk sincs mi az a Budapest és hogy hol van...leginkább összekeverik Bukarest-el...és már abban sokat segít a Barbi, hogy végre észre vegyék kis országunkat is!!!
42/47 anonim válasza:
Lehet bennem van a hiba, de egy magyar modell sikerét, akinek sikerült betörnie abba az agyhalott, bulvárceleb közegbe, és hírbe hozzák fűvel-fával, nem érzem az én sikeremnek is. Mi közünk nekünk ehhez a csajhoz? És majd pont ő fog világosságot teremteni az amerikaiak fejében minket illetően, na persze. Ő nem képes széleskörű szimpátiát kiváltani a benyomások alapján, nem hiszem hogy sokan magukat látnák benne (a sikereitől függetlenül).
43/47 anonim válasza:
Mindenkinek van igen egy saját nézete, nem is mennék jobban ebbe bele, mert nem lenne értelme,hiszen ízlések és pofonok..Viszont én akkor is örülök ennek, hogy ott van ahol most és sikerei vannak! A legeslegjobban annak örülnék, ha lenne egy olyan magyar énekes, énekesnő vagy zenekar, akik végre betörnének és vennék a lemezüket európán túl is! Sajnos ez még várat magára...
44/47 anonim válasza:
kedves kérdező nézd meg ebben a videóban http://www.youtube.com/watch?v=t4Z_1gAVLQU
45/47 anonim válasza:
szerintem az utolsó videóban Is gyönyörű, én nagyon szeretnék úgy kinézni, mint ő. :) és amúgy hogy lehet rámondani már azt, hogy átlagos??? én nem értem... nekem az átlagos lányok, a rosszul öltözött, egyszerű, néha kisminkelik magukat, de akkor sem épp a legszebben, a hajuk tök átlag, nem csinálnak vele semmit. nekem ilyenek az átlag lányok én nem tudom ki hogy látja, de szerintem, aki már ad magára, a haja szépen meg van csinálva, a sminkje tökéletes, divatos ruhákban van, az szerintem már nem átlag. :)
18/L
46/47 anonim válasza:
Mondjuk hogy ő az a típusú csaj, akinek a fotójára talán még a spermabankban se sokan masztiznának.
47/47 anonim válasza:
Inkább hogy lehet ekkora r..anc? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!