Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Barbara Palvin hogy lehet...

Barbara Palvin hogy lehet ilyen szép?!

Figyelt kérdés
Nem is nézem tovább a képeit:((Megőrülök..
2011. jan. 28. 20:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%
én amikor barbaráról hallok vmit mindig szomorú leszek , mert mindenki azt ecseteli h mien szép a szeme, meg egy csomó riportban is az van... hogy beleszerettek a szemébe stb. nekem sokan mondták h tisztára olyan az arcom , csak nekem sötétbarna a szemem.:/
2011. máj. 20. 22:39
 32/47 anonim ***** válasza:
0%

[link]

A jobb felső és a sárga fehérneműs kép szerintem önmagáért beszél. Ha egyszer ilyen szép barátnőm lehetne... De az ilyen lányoknak úgyse kell átlagos külsejű srác. Tudják, hogy szépek, nagyon vonzóak. Így ők is megtehetik, hogy a legjobb fiúk közül válasszanak. Szóval, szerintem külsőre álomszép! Belsőre meg nem ismerem.

2012. jan. 24. 22:45
 33/47 anonim ***** válasza:
Ez még csak egy kamaszlány, várjuk ki a végét, milyen lesz a húszas éveiben! Akkor érik meg igazán a szépsége. Kamaszkoromban elfogadtam volna barátnőmnek a külseje alapján, de most már esélytelen lenne, még 18 sincs talán.
2012. márc. 24. 02:07
 34/47 anonim ***** válasza:
'93 októberben született, úgyhogy már lassan 18,5 éves :) Szerintem sokat már nem változik az arca.:)
2012. márc. 24. 08:35
 35/47 anonim ***** válasza:
A magassága már nemigen fog változni, de idővel az arca nem lesz már ennyire kislányos. A nővé válás kapujában áll.
2012. márc. 24. 12:52
 36/47 anonim ***** válasza:
61%
nem azt mondom,h nem szep,de azert nem kell tulzasokba esni... ezert annyira nem nagy szam.
2012. máj. 22. 13:34
 37/47 anonim ***** válasza:
58%
Nem mondom, hogy csúnya, szerintem átlagos lány. A nyilatkozatai alapján egyébként elég butának és nagyképűnek tűnik.
2012. nov. 17. 10:00
 38/47 anonim ***** válasza:
Aki ennek a lánynak a kinézetére féltékeny, az szerintem komoly önértékelési problémákkal küzd. Tény, hogy a lányok kamaszorban elég kritikusak önmagukkal szemben, de ennyire nem kéne bálványozni egy teljesen átlagos szépségű lányt, csak mert fel lett kapva.
2012. nov. 17. 12:35
 39/47 anonim válasza:
53%
Tök egyszerű a válasz: Igazi babás,ovális (esztétikailag tökéletes)arca van. Ezáltal nagyon könnyen tudnak dolgozni a sminkesek vele, sokat ki tudnak belőle hozni. A kék szem, a dús száj és a jó alak az meg ráadás! Én nem vagyok rajongó vagy ilyesmi, de én büszke vagyok arra hogy ott tart ahol egy magyar lány! És felőlem lehet beképzelt mert VAN IS MIRE, azt hiszem! A Victoria's secret-ben lenni nem kis dolog! Én nem tartom magam csúnyának,de szívesen néznék ki úgy ahogy ő, smink nélkül is!
2013. jan. 24. 22:26
 40/47 anonim ***** válasza:
61%

"És felőlem lehet beképzelt mert VAN IS MIRE"

Szerintem meg nincs. Attól, hogy a modellszakmában sikereket ért el, attól még nem tett igazán olyan fontos dolgot, amire fel lehetne nézni, ami "világmegváltó" lehetne, ami pozitív hatással lenne az életünkre. Megcsinálta a szerencséjét, az ő dolga, ez csak pénzbeli siker, semmi több.

A Victoria's secretről meg sokan azt se tudják nálunk, hogy eszik-e vagy isszák, meg a termékei nem épp a "csóróknak" készülnek.

2013. jan. 25. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!