Barbara Palvin hogy lehet ilyen szép?!
Figyelt kérdés
Nem is nézem tovább a képeit:((Megőrülök..2011. jan. 28. 20:53
21/47 anonim válasza:
szerintem is nagyon gyönyörűűűű:)
22/47 anonim válasza:
Én is felhúztam magam, de nem a csaj képén, hanem hogy fordítva írod a nevét, igen magyar, olvass utána kicsit.
23/47 anonim válasza:
Most hallok először erről a leányzórol.Igaz azé biztosan,mert ő még nagyon fiatal.Valóban nagyon szép lány.Az arca és az alkata is megfelel a mai kor "modell-ideál"-jának.Lehetne ö is akár szupermodell.Belépne Doutzen Kroes és Adriana Lima ,esetleg Natalia Vodianova nyomdokaiba.Neki tuti össze is jönne a dolog.
24/47 anonim válasza:
Tessék itt egy oldal,ami róla szól.A képek szerintem önmagukért beszélnek. [link]
25/47 anonim válasza:
Szép és jól sminkelhető,de lesz Ő még nőiesebb és akkor már sokkal jobb lesz.Bár ha modell marad a későbbiekben is akkor nem lesz valami nőies alakja,ami kár:S
27/47 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint egy horrorfilm főszereplője.
28/47 anonim válasza:
Nagyon szép lán, nekem a szemei tetszenek a legjobban =) amúgy jó is lenne ha ilyen lenne az átlag Magyarországon.. vagy úgy akárhol máshol..
29/47 anonim válasza:
Modelleknél nem az a lényeg, hogy szépek legyenek, hanem hogy 1000 arcúak legyenek, tehát sokféleképpen sminkelhetőek! :) De amúgy szerintem is szép lány, a haja meg főleg *-*
30/47 anonim válasza:
fúhh komolyan!! : *-* én ma láttam buszon *-* gyönyörűű és tényleg olyan szép kék szeme van és a arca is tök tisztaa*-* gondoltam rá h köszönök stb.. de nem mertem:/:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!