Nem gáz az, hogy csak 150 centi vagyok?
Figyelt kérdés
Mindössze másfél méter vagyok:).. A barátaim szerint aranyos, hogy ilyen kicsi vagyok, de szokott lenni, hogy mások beszólnak emiatt meg ilyenek..
És szeriintetek pasizásnál van ennek hátránya?
2009. febr. 5. 17:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem is aranyos és biztos van olyan pasi aki csak rád vár. Én pl kifejezetten szeretem az alacsony lányokat.
2/7 anonim válasza:
NINCS
A pasik nagyrésze egy zokniban átlag 167 cm.
3/7 anonim válasza:
én is csak 1,52 vagyok.nem éreztem még hátrányát.(kivéve mikor modell akartam lenni.de csak fotómodell lehettem a méretem miatt sajnos).külömben is!örülj neki:hisz jóból kicsit adnak!!!ezért vagyunk mi ekkorák!!!nekem mindig magas pasijaim voltak.inkább engem zavart mint őket.ne aggódj emiatt.jó vagy úgy ahogy vagy!
4/7 anonim válasza:
dehogy gáz
egyetértek az előttem szólókkal - szerintem is épp aranyos :D
csak legyen önbizalmad és ne okozzon semmi feszkót az hogy pl kibeszélnek :D
mivel ahogy látod van aki kifejezetten az alacsonyabb lányokat kedveli :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, most felvidítottatok!:)
2009. febr. 6. 18:31
6/7 anonim válasza:
Szia!Én 175cm vagyok engem meg ez zavar!A párom alig magassabb nálam és ez is zavar!Az alacsony lányoknak az a bajuk hogy alacsonyak a magasaknak az hogy magasak!Ennyi ne stresszeld ezen magad!:)
7/7 A kérdező kommentje:
háát igen..ez sajnos mindig így van:(
mindenki mást szeretne..
Köszi:)
2009. márc. 2. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!