Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy hordhatnám a hajam, ami...

Hogy hordhatnám a hajam, ami nem unalmas? (elálló fülek) 15/L

Figyelt kérdés

15/L vagyok. A legnagyobb problémám, hogy nagyon elállnak a füleim.:DD Tényleg, semmi bajom az arcommal, meg olyan sok ötletem lenne, ahogy hordhatnám a hajam, de ilyen fülekkel...Most légyszi ne azzal gyertek hogy fogadjam el magam, nem ez a kérdés:D

Szóval. A hajam se nem szép hullámos, se nem egyenes, ezért vasalom általában, esetleg néha a hajvasalóval behullámosítom. De általában egyenes, és így hordom feltűzve (akkor is feltűzve, ha hullámos) :

[link]

Csak kiengedve

Na. És ezt már unom :S Néha beteszek egy hajráfot, úgy, hogy ráteszem a fülemre és az lenyomja. Ez már egész nap után fáj egy kicsit, meg nem is annyira áll jól. :\

Néha volt oldaltfufrum, de az mindig csak a fodrász utána 4-5 napban áll jól, utána csinálhatok vele akármit, hülyén néz ki.

Ja, és kb ilyen hosszú a hajam:

[link]

(nem így néz ki, csak ilyen hosszú)

Fazonra volt vágva, de már eléggé lenőtt:S

A rövidebb haj talán jobban állt, de úgy még nehezebben tudtam kezdeni vmit a hajammal

Előre is köszi:)

2011. jan. 26. 18:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem szándékoztam:DD

Köszi, bár engem az is zavar ha csak kicsit látszzik, szóval nekem nem elég a pár tincs elől:S Merrt sajnos nem csak kicsit állnak el. :\\ kb így

[link]

: DD

Köszi a válaszokat. Már nem voltam fodrásznál egy ideje, február elején szeretnék menni.

Mert ugyan hosszú hajat akarok, mert mindig irigykedek azokra akiknek van, de nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Levágatom rövidebbre, aztán 1-2héttig majd kinézek legalább vhogy:D

2011. jan. 29. 11:50
 12/15 anonim válasza:
13%
nem wicc a pillanat ragasztós :D én megcsináltam és nem fáj, ha nem piszkálom ak kibir 5 órát kb deh néha ujraragsztom :D és máris nem lesz elálló a füled. ha nincs pénzed plasztikára akkor igy jó megoldás. tudom h fura. dehhiddel. probáld meg minden esetre. deh loktájdal :D és ha nem tetszik akkor ne. deh egysze rmindenképp probáld ki;)
2011. jan. 29. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem is eláll ennyire, csak talán az a szerencsém, hogy az arccsontom kijön, és valamennyit takar.

akkor amúgy nem tudom, ha felfogod a hajad, akkor úgy, hogy ráhúzod a füledre, és lazábban hagyod, semmiképp se feszesen. ha meg ki van engedve, ööö akkor sokféle lehet szerintem, erre talán ez a megoldás:

[link]

amúgy nem értem, miért kell a pillanatragasztósat 'egyszer feltétlen próbáld ki' vagy hogy is biztatod, de oké, lehet hogy valamilyen szinten megoldás, de cseppet sem egészséges. és nekem kicsit furcsa lenne hogyha nem venném észre hogy hopp egyik fülemet elengedte a másik meg lapos... vicces. én inkább meg próbálok vele élni, még csak pár évtizedig el kell viselnem.

2011. jan. 29. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
*már csak ja és 10:20 as voltam :D
2011. jan. 29. 15:01
 15/15 anonim válasza:

Nekem is eláll a fülem.. De ez valakinek nagyobb korban hozzá nő a fejéhez. És amm sztároknak is eláll soknak.. Engem pl nagyon idegesít. És nekem se áll jol a lapos haj.

14/L

2018. máj. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!