Lányok szerintetek melyik Deo sprének van a legjobb illata, a már unalmas csokis AXE-on kívül, vagy talán még mindig ez a nyerő?
Szerintem az összes AXE pocsék. Mondjuk illatok mindenkin másmilyenek. :D Én inkább old spice párti vagyok, csak pasimat letiltottam róla, mert apám is azt használ is úgy fura... :D Amúgy meg egyénfüggő. Szerintem azt válaszd, ami neked tetszik. ;)
21/l
Adidasból a fifás : P
Apu kapott még 2 éve adidasos illatszer csomagot, csak ő pont nem szereti az adidast, és a tusfürdőt a végén én használtam el *-* nagyon jó mentolos illata van és áá: D
Nyáron barátnőimmel voltam a városban, amikor egyik barátnőm elkezdett suttogni, hogy milyen jó illat van, ilyen csak jó pasiknak van. hát hm.: D
16/l.
Szerintem spray és parfüm együtt a legjobb. :)
Amúgy én imádom az axe-okat.A twist pl nem tetszik,de a barátom azt használja és igencsak jól áll neki.. :D Amúgy axeból a piros meg a kék se rossz.De OS-ból tényleg jó az amit már előbb említettek. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!