Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek melyik Deo...

Lányok szerintetek melyik Deo sprének van a legjobb illata, a már unalmas csokis AXE-on kívül, vagy talán még mindig ez a nyerő?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 12:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az összes AXE pocsék. Mondjuk illatok mindenkin másmilyenek. :D Én inkább old spice párti vagyok, csak pasimat letiltottam róla, mert apám is azt használ is úgy fura... :D Amúgy meg egyénfüggő. Szerintem azt válaszd, ami neked tetszik. ;)

21/l

2010. nov. 28. 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
nem bízok az ízlésemben =D
2010. nov. 28. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Ols Spice white water.
2010. nov. 28. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Az AXE mindig xar volt... Adidas jó.
2010. nov. 28. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Adidasból a fifás : P

Apu kapott még 2 éve adidasos illatszer csomagot, csak ő pont nem szereti az adidast, és a tusfürdőt a végén én használtam el *-* nagyon jó mentolos illata van és áá: D

Nyáron barátnőimmel voltam a városban, amikor egyik barátnőm elkezdett suttogni, hogy milyen jó illat van, ilyen csak jó pasiknak van. hát hm.: D

16/l.

2010. nov. 28. 14:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Az Axe tényleg gagyi és unalmas. Nem szeretnél esetleg egy jó parfümöt használni?:) A dezodor egy idő után elmúlik, és annyira imádom az olyan pasikat akik egész nap illatoznak huuháááá és hozzájuk bújni úúúúú *_* :DDDDD öö szóval szerintem parfüm. :D
2010. nov. 28. 14:39
 7/10 A kérdező kommentje:
jogos, csak éppen most le vagyok égve,^^ köszi a válaszokat:)
2010. nov. 28. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem spray és parfüm együtt a legjobb. :)

Amúgy én imádom az axe-okat.A twist pl nem tetszik,de a barátom azt használja és igencsak jól áll neki.. :D Amúgy axeból a piros meg a kék se rossz.De OS-ból tényleg jó az amit már előbb említettek. :)

18L

2010. nov. 28. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a csokis axe :$
2010. nov. 28. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Öcsém jóvoltából az összes axe-hoz volt szerencsém...de a click volt a legjobb eddig. Meg a párom axe tusfürdőjét is imádom, nem tudom, h abból van-e deo...a tusfürdő ilyen narancs színű, és kis piros szemcsék vannak benne...néha, mikor hiányzik a párom azzal szoktam fürdeni, hogy az illatát érezhessem legalább:)
2010. nov. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!