Nem borotválom a f. om környékét. Ez ciki?
Hát engem zavarna. Sokkal "szebb" és ápoltabb ha csupasz szerintem. Én biztos megijednék, ha egy srácnál azt látnám, hogy tiszta szőr ne hari:S Szerintem ma már ált. fiúk/lányok borotválják. Ha mégsem szeretnéd legalább akkor szedd le ha esélyes h valaki láthatja;) Amúgy hány éves vagy?
19/L
majd 20on éves korban gondolkodj azon h leszedd-e
A mostani 10en éveseknél elég ha felétre levágod a meglévő méretnek.
Én szimplán azért toltam le 0ással mert meguntam.
18/F
szerintem meg csupaszon undorító. nekem tuti elmenne a kedvem a sráctól ha meglátnám, hogy szőrtelen mint egy 10éves kisfiú. Wáá, mint egy meztelencsiga. >.< Nem egy kissráccal akarok szeretkezni. De ha esetleg úgy döntesz, hogy leborotválod, rá fogsz jönni hogy milyen szar érzés amikor visszanő, és szúr/viszket vagy kipattog. Nem akarod majd többet. ^^ Legyetek férfiak, és ne szedjétek le a szőrt! [azért nem kell mindenhol meghagyni.. mellkason én pl. csak keveset viselek el, borostát is utálom, háton meg ilyenen mindenképpen szedjétek le! xD]
Egyébként ha van barátnőd kérdezd meg ő hogy szereti..
Lényeg a lényeg, szerintem fiúknál kell a szőr!!!! Ne borotváljátok!!
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!