Hogyan borotváljam? Szerintetek is ciki, ha nem borotválom?
Az osztálytársaimnak a háromnegyede(fiúk), borotválják a hónoaljukat, és már szinte ciki, hogy én nem. De átgondoltam és arra jutottam, hogy akkor muszáj lesz:)
Viszont félek tőle, mert nem tudom, hogy fáj-e, vagy hogy utána milyen lesz...Szóval, gondolom megerősödik és szúrni fog...vagy nem?
Légyszi írjatok néhány dolgot ezzel kapcsolatba!
Fiúk ne borotváljanak! Ez nem cikiség kérdése... én férfiakon egyszer sem láttam, hogy borotválnák ott magukat, divatmajmokon viszont annál inkább...mondjuk az ágyéki rész már más téma:P
24N
szerintem inkább borotváld le! mondjuk attól függ hány éves vagy?!
nem fog fájni. borotvahabozd be és húzd végig a borotvát.
Szerintem meg ne borotváld le ! Hagyd meg ezt a nőknek...
Ha a lábukat is szőrtelenítenék, akkor te is elkezdenéd ? NA ugye..
A nőknek a férfi egyenlő a férfias külsővel.Mitől férfias? Attól hogy nem csupasz, hogy izmos, hogy széles az álla,a válla, keskeny a csípője....
pl. ezen a képen én nem látok egy árva szőrszálat sem.... [link]
ezért nem is etszenek ezek a pasik nekem.
Én nem szeretem, ha egy férfi/fú hónalja szőrös. Nem a divat miatt, de számomra nem esztétikus és higénikus. Máshol lehet rajta szőr, de itt inkább ne.
A borotválás nem fog fájni, nyugodtan próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!